fbpx

טארט שוקולד מהיר וקל להכנה

קוצצים את השוקולד ומחממים אותו על אש נמוכה בסיר יחד עם החלב, הקפה, הסוכר, אבקת הג'לטין והשוקולד. יש לשמור על ערבוב קבוע בזמן שהשוקולד נמס עד קבלת קרם אחיד
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון מתוק משוקולד מריר שאף זכה ליום משלו בשנה – 10 בינואר: Bittersweet Chocolate Day. טארט שוקולד בו הביסקוויטים מחליפים את תהליך הכנת הבצק
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים ל-8 אנשים

240 גרם ביסקוויטים תה

110 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

250 גרם שוקולד מריר

900 מ"ל חלב 3%

50 מ"ל אספרסו

40 גרם אבקת ג'לטין

50 גרם סוכר

50 גרם אגוזי מלך קצוצים ושוקולד צ'יפס לקישוט

אופן ההכנה

מרסקים את הביסקוויטים בקערה.

ממיסים את החמאה קלות ומערבבים יחד עם הביסקוויטים עד קבלת בצק אחיד.

מכסים עם בצק זה את הבסיס והדפנות של תבנית טארט משומנת בקוטר 25 ס"מ.

מהדקים היטב ומשאירים במקרר או במקפיא להתקשות מעט.

למילוי

קוצצים את השוקולד ומחממים אותו על אש נמוכה בסיר יחד עם החלב, הקפה, הסוכר, אבקת הג'לטין והשוקולד.

יש לשמור על ערבוב קבוע בזמן שהשוקולד נמס עד קבלת קרם אחיד.

השלמת ההכנה

יוצקים בזהירות את המילוי על בסיס הביסקוויטים.

מצננים לטמפרטורת החדר לפני שמכניסים למקרר.

יש לאפשר לטארט להתייצב לפחות 4 שעות לפני ההגשה – עם עדיפות ללילה מלא בקירור.

לפני הגשה

מקשטים באגוזים קצוצים ושוקולד צ'יפס.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר