רכיבים ל-8 אנשים
240 גרם ביסקוויטים תה
110 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
250 גרם שוקולד מריר
900 מ"ל חלב 3%
50 מ"ל אספרסו
40 גרם אבקת ג'לטין
50 גרם סוכר
50 גרם אגוזי מלך קצוצים ושוקולד צ'יפס לקישוט
אופן ההכנה
מרסקים את הביסקוויטים בקערה.
ממיסים את החמאה קלות ומערבבים יחד עם הביסקוויטים עד קבלת בצק אחיד.
מכסים עם בצק זה את הבסיס והדפנות של תבנית טארט משומנת בקוטר 25 ס"מ.
מהדקים היטב ומשאירים במקרר או במקפיא להתקשות מעט.
למילוי
קוצצים את השוקולד ומחממים אותו על אש נמוכה בסיר יחד עם החלב, הקפה, הסוכר, אבקת הג'לטין והשוקולד.
יש לשמור על ערבוב קבוע בזמן שהשוקולד נמס עד קבלת קרם אחיד.
השלמת ההכנה
יוצקים בזהירות את המילוי על בסיס הביסקוויטים.
מצננים לטמפרטורת החדר לפני שמכניסים למקרר.
יש לאפשר לטארט להתייצב לפחות 4 שעות לפני ההגשה – עם עדיפות ללילה מלא בקירור.
לפני הגשה
מקשטים באגוזים קצוצים ושוקולד צ'יפס.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה