טארט שוקולד

 

קינוח פרווה, 8 טארטים אישיים

חומרים לבצק:
חצי כוס מחמאה רכה/חמאה – אם אין בעיית כשרות
חצי כוס אבקת סוכר
1 חלמון
1 כוס קמח
חצי כוס קוקוס טחון
רבע כוס קקאו לא ממותק

אופן ההכנה:
בקיצ’נאייד עם גיטרה מעבדים מחמאה ואבקת סוכר במשך כדקה.
מוסיפים חלמון ומערבבים.
מנפים קמח ואבקת קקאו, ומוסיפים עד קבלת מרקם אחיד.
מוסיפים קוקוס ומערבבים שוב רק עד איחוד.
נותנים לנוח במקרר כשעתיים.
מרדדים לקוטר הרצוי, מחוררים מעט בעזרת מזלג.
פורסים נייר כסף, מפזרים שעועית יבשה ואופים בתבנית בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ- 15 דקות.
מוציאים את נייר הכסף והשעועית ואופים עוד כ- 7-10 דקות.

חומרים למילוי:
10 כפות מחמאה
150 גרם שוקולד מריר
4 ביצים בטמפרטורת חדר
110 ג’ סוכר

אופן ההכנה:
ממיסים שוקולד ומחמאה במיקרו, ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
במיקסר עם מטרפה מקציפים ביצים וסוכר כ- 5 דקות, עד קבלת תערובת תפוחה ובהירה (מהירות גבוהה).
מקפלים שליש לתערובת השוקולד ואז את היתרה.
מקררים כשעתיים.
מחלקים לתבניות הטארט ואופים כ- 15 דקות ב- 170 מעלות.

זיגוג השוקולד:
מחממים חצי כוס חלב קוקוס.
ופכים על 160 ג’ שוקולד מריר שבור.
מחכים דקה ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
יוצקים על הטארט לאחר שהתקרר .






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה