בצק
3 כוסות קמח
200 גרם חמאה רכה
חצי כפית מלח
50 גרם גבינה צהובה מגוררת
2 כפות גבינת שמנת
1 ביצה
1 כף חומץ
1 כף אורגנו יבש (לא הכרחי)
2 כפות שמן זית
לערבב ולצנן לשעה במקרר
מלית
150 גרם גבינת פטה
100 גרם גבינת עיזים בטעם טבעי
3 שיני שום אפויות בשמן זית
לערבב למחית חלקה ולהוסיף
1 כף רוזמרין קצוץ
1 קופסת שמנת מתוקה
3 ביצים
100 גרם גבינת קשקבל (רצוי עיזים) מגוררת.
* 200 גר' עגבניות מיובשות בשמן זית (עדיין לא להוסיף)
הכנה
לרדד בצק בתבנית לטארט ולאפות בחום גבוה כ- 15 דקות ולצנן כ-10 דקות.
לפזר על התחתית האפויה את העגבניות המיובשות באופן אחיד.
על העגבניות לשפוך את המלית.
לרדד את שארית הבצק ולכסות את הטארט לחורר את הכיסוי ולמרוח בביצה
לאפות כ- 30-35 דקות עד להשחמה.