החומרים
1 שקית קוסקוס מסדרת קוסקוס זה משפחה חמה
4 בצלים ירוקים קצוצים דק
שלושת רבעי כוס גבעולי פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס נענע קצוצה
שלושת רבעי כוס ריחן (בזיליקום)
חצי בצל בינוני פרוס דק
4 כפות שמן זית
3 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות קטנות
חצי כף חומץ בלסמי
מיץ משני לימונים
חצי כפית פלפל לבן
חצי כפית מלח
ההכנה
1. מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל גבי השקית.
2. מרכזים את הקוסקוס המוכן בקערה, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב. משהים כשעה במקרר ומגישים קר.