טבעול מצטרפת ליוזמת Meatless Monday עם מגוון פתרונות לשוק המקצועי

אסם נסטלה פרופשיונל, באמצעות טבעול, מצטרפת ליוזמת "שני ללא בשר – Meatless Monday", שסחפה מיליוני אנשים ברחבי העולם והגיעה גם לישראל, אצלנו בהובלתה של מיקי חיימוביץ', כאשר מדי יום שני, מסעדות, בתי קפה, חדרי אוכל ומלונות בכל רחבי העולם מגישים מגוון רחב יותר של מנות ללא בשר.

מבדיקה שקיימה אסם נסטלה פרופשיונל, עולה כי רמת המודעות ורמת ההתעניינות בשני ללא בשר גבוהה במיוחד, וכי למעלה מ- 80% מהאוכלוסיה הנבדקת רוצים לקיים יום שני נטול בשר, ו-66% מתוכם מעוניינים לקיים אותו על בסיס שבועי קבוע.

התרחבות המגמה בהצלחה רבה בארץ ובעולם הוכיחה שהסועד הישראלי מחפש אלטרנטיבה מרעננת וחדשנית בתפריט השבועי שלו. ל"טבעול" מגוון רחב של מוצרים דמויי בשר, המהווים תחליף תזונתי הולם למנה הבשרית. בנוסף, לטבעול קיימות סדרות המבוססות על ירקות. לכן "טבעול" משתלבת בטבעיות בפעילות שני ללא בשר.

אסם נסטלה פרופשיונל מציעה לשוק המקצועי ולשוק ההסעדה מחוץ לבית מגוון רחב של פתרונות ומנות ללא בשר המבוססים על מגוון מוצרי "טבעול" ומותאמים לפעילות שני ללא בשר בכל עסק. בין המנות ניתן למצוא מאפי שמרים ממולאי טחון מהצומח, בולונז עשיר מהצומח, שיפודי בטטה ועשבי תיבול, קציצות חצילים פיקנטיות.
בנוסף מציעה אסם נסטלה פרופשיונל ללקוחותיה ליווי של שף צמוד, שיסייע בתכנון תפריט ייעודי לפעילות שני ללא בשר, בגיוון המנות ובהתאמתן לאופי המטבח, מסעדה או חדר אוכל, ולטעמו של הסועד. זאת בנוסף לסיוע במיתוג הפעילות, בשילוט המנות, ובהדגשת הערכים התזונתיים שלהן.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה