טג'ין עוף נוסח ט"ו בשבט

מצרכים ל-4 אנשים:40 מ"ל שמן זית300 גרם טבעות בצל400 גרם קוביות גזר חלוטות750 גרם פילה עוף טרי, כל יחידה חתוכה ל-3200 גרם שזיפים מגולענים, חתוכים לחצי150 גרם משמש מיובש חתוך לרצועות300 מ"ל יין אדום500 מ"ל מיץ תפוזים50 גרם סילאן1 כפית משחת ציר בקראופן ההכנה:לטגן בשמן זית את טבעות הבצל, הגזר ונתחי פילה העוף.להוסיף את הפירות המיובשים.להוציא את כל הרכיבים לקערה בצד.על אותה מחבת לשים את היין, מיץ התפוזים, הסילאן וציר הבקר.לתת לרוטב לרתוח עד שהוא מצטמצם בחצי לפחות. להוסיף חזרה את כל הרכיבים לתוך הרוטב.לבשל כדקה נוספת, לתקן מלח ופלפל ולהגישמומלץ להגיש על פירה תפו"א חם.

מצרכים ל-4 אנשים:
40 מ"ל שמן זית
300 גרם טבעות בצל
400 גרם קוביות גזר חלוטות
750 גרם פילה עוף טרי, כל יחידה חתוכה ל-3
200 גרם שזיפים מגולענים, חתוכים לחצי
150 גרם משמש מיובש חתוך לרצועות
300 מ"ל יין אדום
500 מ"ל מיץ תפוזים
50 גרם סילאן
1 כפית משחת ציר בקר

אופן ההכנה:
לטגן בשמן זית את טבעות הבצל, הגזר ונתחי פילה העוף.
להוסיף את הפירות המיובשים.
להוציא את כל הרכיבים לקערה בצד.
על אותה מחבת לשים את היין, מיץ התפוזים, הסילאן וציר הבקר.
לתת לרוטב לרתוח עד שהוא מצטמצם בחצי לפחות.
להוסיף חזרה את כל הרכיבים לתוך הרוטב.
לבשל כדקה נוספת, לתקן מלח ופלפל ולהגיש
מומלץ להגיש על פירה תפו"א חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר