חומרים
טוויל שקדים – תחרת שקדים
30 גרם קמח
30 גרם שקדים פרוסים
70 גרם סוכר
35 גרם מחמאה מומסת
רבע כוס מיץ תפוזים
גרדה מתפוז אחד
הכנה: לערבב את כל החומרים למסה אחידה. את המחמאה מוסיפים בסוף. מקררים שעתיים במקרר. לאחר קירור משטחים על משטח סיליקון ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות
כ 7-5 דקות. מקררים ומעבירים לכוסות ליצירת צורה מקוערת.
קרם קוקוס
כף קורנפלור
3 חלמונים
40 גרם חלב קוקוס
60 גרם סוכר
10 גרם קוקוס לבן
160 cc חלב קוקוס
80 cc שמנת חלבית או פרווה
80 cc מים קרים
הכנה: מערבבים בקערה 40 cc חלב קוקוס בתוספת 48 גר' חלמון ו 16 גר' קורנפלור מערבבים למסה חלקה ומניחים בצד.
מכינים בסיר נפרד 160 cc חלב קוקוס, 60 גר' סוכר ואת ה-10 גרם קוקוס לבן ובשלים עד לרתיחה.
מקפלים הכל בתוך הסיר יחד עם המסה החלקה שהכנו קודם (בהשוואת טמפרטורות) עד לסמיכות הרצויה ומקררים ללילה במקרר.
מקציפים את השמנת והמים עד לקבלת קצפת יציבה.
מוסיפים את הקרם שקיררנו והקרם מוכן. חותכים תותים טריים ומסדרים בשכבות. מעטרים באבקת סוכר ותפרחת נענע.