טוויל תותים בשכבות קרם קוקוס

חומרים לטוויל שקדים – תחרת שקדים:30 גרם קמח30 גרם שקדים פרוסים70 גרם סוכר35 גרם מחמאה מומסת¼ כוס מיץ תפוזיםגרדה מתפוז אחדאופן ההכנה: לערבב את כל החומרים למסה אחידה. את המחמאה מוסיפים בסוף. מקררים שעתיים במקרר. לאחר קירור משטחים על משטח סיליקון, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ- 5-7 דקות. מקררים ומעבירים לכוסות ליצירת צורה מקוערת.חומרים לקרם קוקוס:כף קורנפלור 3 חלמונים40 cc חלב קוקוס 60 גרם סוכר10 גרם קוקוס לבן 160 cc חלב קוקוס80 cc שמנת חלבית או פרווה 80 cc מים קריםאופן ההכנה:מערבבים בקערה 40 cc חלב קוקוס בתוספת 48 גרם חלמון ו- 16 גרם קורנפלור.מערבבים למסה חלקה ומניחים בצד. מכינים בסיר נפרד 160 cc חלב קוקוס, 60 גרם סוכר ו- 10 גרם קוקוס לבן.מבשלים עד לרתיחה. מקפלים הכול בתוך הסיר יחד עם המסה החלקה שהכנו קודם (בהשוואת טמפרטורות) עד לסמיכות הרצויה.מקררים לילה במקרר. מקציפים את השמנת והמים עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את הקרם שקיררנו, והקרם מוכן. אופן הגשה:בקערת טוויל מניחים קרם, מעל תותים טריים, ושוב קרם. מעטרים באבקת סוכר ותפרחת נענע.מסעדת 'פסיפיק', הירקון 145, ת"א, מלון קראון פלזה, טל' 03-5201169

חומרים לטוויל שקדים – תחרת שקדים:
30 גרם קמח
30 גרם שקדים פרוסים
70 גרם סוכר
35 גרם מחמאה מומסת
¼ כוס מיץ תפוזים
גרדה מתפוז אחד

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים למסה אחידה.
את המחמאה מוסיפים בסוף.
מקררים שעתיים במקרר.
לאחר קירור משטחים על משטח סיליקון, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ- 5-7 דקות.
מקררים ומעבירים לכוסות ליצירת צורה מקוערת.

חומרים לקרם קוקוס:
כף קורנפלור
3 חלמונים
40 cc חלב קוקוס
60 גרם סוכר
10 גרם קוקוס לבן
160 cc חלב קוקוס
80 cc שמנת חלבית או פרווה
80 cc מים קרים

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה 40 cc חלב קוקוס בתוספת 48 גרם חלמון ו- 16 גרם קורנפלור.
מערבבים למסה חלקה ומניחים בצד.
מכינים בסיר נפרד 160 cc חלב קוקוס, 60 גרם סוכר ו- 10 גרם קוקוס לבן.
מבשלים עד לרתיחה.
מקפלים הכול בתוך הסיר יחד עם המסה החלקה שהכנו קודם (בהשוואת טמפרטורות) עד לסמיכות הרצויה.
מקררים לילה במקרר.
מקציפים את השמנת והמים עד לקבלת קצפת יציבה.
מוסיפים את הקרם שקיררנו, והקרם מוכן.

אופן הגשה:
בקערת טוויל מניחים קרם, מעל תותים טריים, ושוב קרם.
מעטרים באבקת סוכר ותפרחת נענע.


מסעדת 'פסיפיק', הירקון 145, ת"א, מלון קראון פלזה, טל' 03-5201169

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר