טונה אדומה צרובה מוגשת עם רוטב תמרים ולימון

חומרים (4 מנות):600 ג' טונה אדומה חתוכה לגלילים בעובי של 4 ס"מ כל אחד 4 כפות שמן זית מלח ופלפל לתיבול הטונהחומרים לרוטב תמרים ולימון5 תמרים קלופים ומגולענים חתוכים לקוביות 1 כף עירית קצוצה 4 כפות מיץ לימון טרי 8 כפות שמן זית 1/2 כפית דבש מלח ופלפל שחור טחון אופן ההכנה: הכנת הטונה: מחממים מחבת טפלון עם שמן זית וצורבים את הטונה במשך כ- 30 שניות מכל צד. מניחים על נייר סופג , ופורסים את הטונה לפרוסות דקיקות. מניחים בצלחת הגשה. הכנת רוטב תמרים ולימון: מערבבים את כל המצרכים ביחד עד לקבלת רוטב הומוגני, כולל תיבול של הרוקט המוסף למנה. הרכבת המנה: מוסיפים לטונה המסודרת בצלחת מעט רוקט טרי, ויוצקים את רוטב התמרים מעל. מסעדת Olive Leaf שרתון תל אביב, הירקון 115 ת"א, 03-5219300

חומרים (4 מנות):
600 ג' טונה אדומה חתוכה לגלילים בעובי של 4 ס"מ כל אחד
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל לתיבול הטונה
חומרים לרוטב תמרים ולימון
5 תמרים קלופים ומגולענים חתוכים לקוביות
1 כף עירית קצוצה
4 כפות מיץ לימון טרי
8 כפות שמן זית
1/2 כפית דבש
מלח ופלפל שחור טחון

אופן ההכנה:
הכנת הטונה:
מחממים מחבת טפלון עם שמן זית וצורבים את הטונה במשך כ- 30 שניות מכל צד. מניחים על נייר סופג , ופורסים את הטונה לפרוסות דקיקות.
מניחים בצלחת הגשה.

הכנת רוטב תמרים ולימון:
מערבבים את כל המצרכים ביחד עד לקבלת רוטב הומוגני, כולל תיבול של הרוקט המוסף למנה.

הרכבת המנה:
מוסיפים לטונה המסודרת בצלחת מעט רוקט טרי, ויוצקים את רוטב התמרים מעל.

מסעדת Olive Leaf שרתון תל אביב, הירקון 115 ת"א, 03-5219300

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר