טונה אדומה צרובה עם רוטב תמרים ולימון

חומרים [4 מנות]:600 ג' טונה אדומה חתוכה לגלילים בעובי של 4 ס"מ כל אחד 4 כפות שמן זית מלח ופלפל לתיבול הטונהחומרים לרוטב:5 תמרים קלופים ומגולענים חתוכים לקוביות 1 כף עירית קצוצה 4 כפות מיץ לימון טרי 8 כפות שמן זית ½ כפית דבש מעט מלח ופלפל שחור טרי טחון אופן ההכנההכנת הטונה: מחממים מחבת טפלון עם שמן זית וצורבים את הטונה במשך כ-30 שניות מכל צד.מניחים על נייר סופג.פורסים את הטונה לפרוסות דקיקות ומניחים בצלחת הגשה. הכנת רוטב תמרים ולימון: מערבבים את כל המצרכים ביחד – עד לקבלת רוטב הומוגני.משתמשים ברוטב גם לתבל את הרוקט שהוספנו למנה. הגשה: לאחר שסידרנו את הטונה בצלחת, מוסיפים ליד הטונה מעט רוקט טרי ויוצקים את הרוטב. Olive Leaf בשרתון תל אביב, הירקון 115 תל-אביב, טל.03-5219300צילום דן פרץ

חומרים [4 מנות]:
600 ג' טונה אדומה חתוכה לגלילים
בעובי של 4 ס"מ כל אחד
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל לתיבול הטונה

חומרים לרוטב:
5 תמרים קלופים ומגולענים חתוכים לקוביות
1 כף עירית קצוצה
4 כפות מיץ לימון טרי
8 כפות שמן זית
½ כפית דבש
מעט מלח ופלפל שחור טרי טחון

אופן ההכנה
הכנת הטונה:
מחממים מחבת טפלון עם שמן זית וצורבים את הטונה במשך כ-30 שניות מכל צד.
מניחים על נייר סופג.
פורסים את הטונה לפרוסות דקיקות ומניחים בצלחת הגשה.

הכנת רוטב תמרים ולימון:
מערבבים את כל המצרכים ביחד – עד לקבלת רוטב הומוגני.
משתמשים ברוטב גם לתבל את הרוקט שהוספנו למנה. 

הגשה:
לאחר שסידרנו את הטונה בצלחת, מוסיפים ליד הטונה מעט רוקט טרי ויוצקים את הרוטב.

Olive Leaf בשרתון תל אביב, הירקון 115 תל-אביב, טל.03-5219300

צילום דן פרץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר