טונה בגריל על מצע גוואקמולה וקולי מנגו

מצרכים ל- 4 מנות4 פילטים של טונה טרייה במשקל 80-100 גר' כ"אמלח4 כפות שמן זית100 גרם שומשוםאופן הכנהצורבים את הטונה במחבת חמה עם שמן זית, על הטונה להיות במצב נא בפנים וצרובה בחוץ לצפות את שני צדי הטונה משני צדדים בשומשוםמצע גוואקמולהאבוקדו אחד חתוך לקוביות קטנותחצי פלפל אדום חתוך לקוביות קטנותחצי פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנות בצל סגול בינוני חתוך לקוביות קטנותחופן כוסברה טריהמיץ מלימון אחדמלח ופלפל לפי הטעםלערבב את כל המרכיבים בקערהקולי מנגובסיר קטן להניח קוביות קטנות מ- 2 מנגו. להוסיף כוס מים וחצי כוס סוכר, 2 כפות מיץ לימון ולהביא לרתיחה. לצנן, לטחון במעבד מזון ואז לסנן.הרכבת המנהמניחים במרכז הצלחת מעט ממצע הגוואקמולה, להניח את פילה הטונה מעל מקשטים בקולי מנגו ובפלפל אדום חריף קלוף ובעלי כוסברה.

מצרכים ל- 4 מנות
4 פילטים של טונה טרייה במשקל 80-100 גר' כ"א
מלח
4 כפות שמן זית
100 גרם שומשום

אופן הכנה
צורבים את הטונה במחבת חמה עם שמן זית, על הטונה להיות במצב נא בפנים וצרובה בחוץ לצפות את שני צדי הטונה משני צדדים בשומשום

מצע גוואקמולה
אבוקדו אחד חתוך לקוביות קטנות
חצי פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
חצי פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנות
בצל סגול בינוני חתוך לקוביות קטנות
חופן כוסברה טריה
מיץ מלימון אחד
מלח ופלפל לפי הטעם

לערבב את כל המרכיבים בקערה

קולי מנגו
בסיר קטן להניח קוביות קטנות מ- 2 מנגו. להוסיף כוס מים וחצי כוס סוכר, 2 כפות מיץ לימון ולהביא לרתיחה. לצנן, לטחון במעבד מזון ואז לסנן.

הרכבת המנה
מניחים במרכז הצלחת מעט ממצע הגוואקמולה, להניח את פילה הטונה מעל מקשטים בקולי מנגו ובפלפל אדום חריף קלוף ובעלי כוסברה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר