טוסטוני פיתה עם אנטיפסטי קלוי

מצרכים ל-6 מנות:6 פרוסות חציל6 פרוסות פלפל אדום6 פרוסות קישוא6 פיתות חצויות לרוחב6 פרוסות דקות של גבינת קממברלמרינדה:2 כפות רוטב סויה יאמאסה2 כפות שמן זית2 שיני שום כתושותאופן ההכנה:מערבבים היטב את החומרים למרינדה.מורחים את הירקות במרינדה ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה או במחבת גריל.צולים עד להשחמה.מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה 6 חצאי פיתות.מסדרים מעל שכבות של הירקות הקלויים ומסיימים בשכבה עליונה של חצי פיתה. מניחים מעל הכל פרוסת גבינת קממבר ואופים בתנור בחום של 170 מעלות במשך כ-6 דקות, או עד להמסת הגבינה.מגישים חם.צילום כפיר חרבי

מצרכים ל-6 מנות:
6 פרוסות חציל
6 פרוסות פלפל אדום
6 פרוסות קישוא
6 פיתות חצויות לרוחב
6 פרוסות דקות של גבינת קממבר

למרינדה:
2 כפות רוטב סויה יאמאסה
2 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות

אופן ההכנה:
מערבבים היטב את החומרים למרינדה.
מורחים את הירקות במרינדה ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה או במחבת גריל.
צולים עד להשחמה.
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה 6 חצאי פיתות.
מסדרים מעל שכבות של הירקות הקלויים ומסיימים בשכבה עליונה של חצי פיתה. מניחים מעל הכל פרוסת גבינת קממבר ואופים בתנור בחום של 170 מעלות במשך כ-6 דקות, או עד להמסת הגבינה.
מגישים חם.

צילום כפיר חרבי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר