מצרכים ל-6 מנות:
6 פרוסות חציל
6 פרוסות פלפל אדום
6 פרוסות קישוא
6 פיתות חצויות לרוחב
6 פרוסות דקות של גבינת קממבר
למרינדה:
2 כפות רוטב סויה יאמאסה
2 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את החומרים למרינדה.
מורחים את הירקות במרינדה ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה או במחבת גריל.
צולים עד להשחמה.
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה 6 חצאי פיתות.
מסדרים מעל שכבות של הירקות הקלויים ומסיימים בשכבה עליונה של חצי פיתה. מניחים מעל הכל פרוסת גבינת קממבר ואופים בתנור בחום של 170 מעלות במשך כ-6 דקות, או עד להמסת הגבינה.
מגישים חם.
צילום כפיר חרבי