חומרים
6 פרוסות לחם קסטן מחמצת אדומה
טבעות סנט מור עיזים
לריבה
1 קופסת טינקרבלים חצויים ונקיים
50 גרם סוכר חום
50 גרם סוכר לבן
מיץ מלימון 1
1 ענף טימין מעולעל
1 כוס מים
15 גרם מחית צ׳יפוטלה
לממרח דנה בלו
10 גרם גבינת כחולה
30 גרם שמנת עיזים למריחה
20 גרם חמאת עיזים בטמפרטורת חדר
קמצוץ פלפל שחור
אופן ההכנה
להעביר את חומרי הממרח לקערה ולערבב עד לקבלת מרקם רך ואחיד.
ריבת הפלפלים: לשפוך את המים והסוכרים לסיר, ולהמיס על אש נמוכה.
להוסיף את הפלפלים ולבשל עד לריכוך (כרבע שעה).
להוסיף את הלימון, טימין וצ׳יפוטלה ולצמצם (כעוד 10 דקות), להוריד מהאש ולצנן.
למרוח על פרוסת הלחם את ממרח הדנה בלו, להוסיף מעט מהריבה, להוסיף את טבעות הסנט מור, ולהכניס לתנור לריכוך.
מומלץ עם פירות יער ואגוזים בצד.
מתכון של קפה הקסבה בפלורנטין, לגד מורנינג מחלבות גד