טורטיה ספרדית

 

עבור זוג

חומרים:
4 ביצים
2 פרוסות חצילים קלויים,
1/2 פלפל אדום, חתוך לקוביות קטנות
1/2 פלפל ירוק, חתוך לקוביות קטנות
8 עגבניות שרי, חצויות
1/2 כרישה, חתוכה לטבעות דקות
4 זיתי קלמטה, קצוצים
עלי אורגנו מיובשים
50 גרם גבינת טוב טעם
פרמז'ן מגורד

אופן ההכנה:
במחבת ברזל שניתן להכניסה לתנור, מאדים את הכרישה בשלוש כפות שמן זית עד להזהבה קלה.
בקערה מערבבים את כל החומרים עם הביצים, מתבלים במלח ופלפל שחור.
מוסיפים את תכולת הקערה למחבת ומערבבים עם הכרישה.
מבשלים עוד כשתי דקות, ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות.
אופים כ-8 עד 12 דקות, בודקים ע"י קיסם שהטורטיה מוכנה במרכזה.
מומלץ לפזר פרמז'ן מעל לשים מתחת לגריל התנור לעוד דקה בסיום.

הגשה:
מגישים בתוך המחבת החם עם גבינות רכות וקשות, ירקות טריים ולחם חם.


השף זיו רשף, "השף הירוק", מתמחה באוכל אמיתי, בחיבור בין האוכל לנשמה, ובעריכת סדנאות אוכל ירוק. המתכונים מוצעים בשיתוף רשת מטבחי DO IT.







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה