חומרים:
1 שקית פסטה לורנצו טרייה טורטליני נפוליטני במילוי גבינה ועגבניות מיובשות.
המצרכים לרוטב:
4 פלפלים אדומים
חצי כפית פלפל
100 גרם חמאה
2 שיני שום כתושות
מלח ופלפל
אופן הכנת הטורטליני:
מרתיחים כ– 8 כוסות מים ל– 400 גרם פסטה. מרוקנים את הפסטה למים הרותחים. מוסיפים 2 כפיות מלח. לבשל כדקה. לסנן את הפסטה (אין צורך לשטוף).
אופן הכנת הרוטב:
קולים את ארבעת הפלפלים על האש או בתנור. מניחים בתוך שקית ניילון לאחר הקלייה "להזיע" כ– 15 דקות וקולפים. קוצצים דק.
במחבת ממיסים חמאה ומוסיפים את הפלפלים והשום, מטגנים קלות ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את הפסטה ומגישים.