חומרים:
1 שקית פסטה לורנצו טרייה טורטליני טוסקני במילוי גבינה מעושנת.
המצרכים לרוטב:
150 גרם אגוזי מלך
2 כפות פרמזן
2 כפות שמן זית
50 גרם חמאה
1 שמנת מתוקה יטבתה
מלח ופלפל
אופן הכנת הטורטליני:
מרתיחים כ– 8 כוסות מים ל– 400 גרם פסטה. מרוקנים את הפסטה למים הרותחים. מוסיפים 2 כפיות מלח. לבשל כדקה. לסנן את הפסטה (אין צורך לשטוף).
אופן הכנת הרוטב:
יוצקים שמן זית וחמאה למחבת, מוסיפים את האגוזים ומקפיצים עד להזהבה.
מוסיפים את השמנת המתוקה מתבלים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים ביחד.
מפזרים את הפרמזן ומגישים.