טורטליני גבינה מעושנת עם רוטב אגוזי מלך

 

חומרים:
1 שקית פסטה לורנצו טרייה טורטליני טוסקני במילוי גבינה מעושנת.
המצרכים לרוטב:
150 גרם אגוזי מלך
2 כפות פרמזן
2 כפות שמן זית
50 גרם חמאה
1 שמנת מתוקה יטבתה
מלח ופלפל

אופן הכנת הטורטליני:
מרתיחים כ– 8 כוסות מים ל– 400 גרם פסטה. מרוקנים את הפסטה למים הרותחים. מוסיפים 2 כפיות מלח. לבשל כדקה. לסנן את הפסטה (אין צורך לשטוף).

אופן הכנת הרוטב:
יוצקים שמן זית וחמאה למחבת, מוסיפים את האגוזים ומקפיצים עד להזהבה.
מוסיפים את השמנת המתוקה מתבלים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים ביחד.
מפזרים את הפרמזן ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה