טורט גבינה

 

תבנית מספר 24

מספר 1
6 חלמונים
חצי כוס סוכר
250 גרם גבינה 5 אחוז
150 גרם קורנפלור
גרידה מ- 1 לימון

מספר 2
6 חלבונים
חצי כוס סוכר

אופן ההכנה
מערבבים את מספר 1 כ- 5 דקות לערך עד לקבלת תערובת חלקה.

לאחר מכן מקציפים את מספר 2 ומערבבים את שני התערובות ביחד,
תוך כדי תנועות קיפול.

יוצקים לתוך תבנית בקוטר 24 אופים בחום של כ- 250 מעלות עד לקבלת צבע זהוב.

מורידים את הטמפ' ל- 130 מעלות ואופים בערך כ-30 דקות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה