טורט שוקולד חלב וויסקי

 

חומרים:
מרנג שוקולד:
1 כוס סוכר
5 חלבונים
1 כף קקאו 2 כפות אבקת סוכר מנופה

מוס שוקולד חלב ויסקי:
½ 2 מיכלי שמנת מתוקה
300 גרם שוקולד חלב
1/3 כוס ויסקי

אופן הכנת מרנג השוקולד:
מקציפים את החלבונים והסוכר עד לקבלת קצף יציב.
מקפלים את הסוכר והקקאו פנימה.
מזלפים שני בסיסים בקוטר 24 ס"מ.
אופים בטמפרטורה של 110 מעלות במשך כשעה וחצי.

אופן הכנת מוס שוקולד ויסקי:
מכינים גאנש על ידי ערבוב ½ 1 מיכלי שמנת מתוקה עם שוקולד חלב מומס.
מוסיפים את הוויסקי ומכניסים למקרר למשך שעתיים.
מקציפים את הגאנש עם עוד מיכל שמנת מתוקה עד לקבלת מוס יציב.

הרכבת הטורט:
מרכיבים את העוגות לפי הסדר הבא: בסיס של מרנג שוקולד, מעליו קרם שוקולד וויסקי, שכבה של מרנג שוקולד ומעליה קרם שוקולד ויסקי.
לציפוי העוגה השתמשו בשוקולד חלב או מריר מומס.

רשת שמו הקונדיטוריה






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה