מוגש קר
חומרים
פילה עגל נקי ומופשר חתוך לארבעה חלקים.
רוטב טריאקי
שמן שומשום
פלפל לבן
ג'ינג'ר כבוש
ווסאבי
סלט סיני (אפשר של קם סון)
אופן הכנה
1. לסגור על מחבת חמה מאוד את פילה העגל בשמן שומשום. לאפשר סגירה חזקה מאוד – זהו הבישול היחידי של הבשר.
2. לאחר סגירת הבשר להוסיף 2-3 מצקות של רוטב טריאקי ולבשל עוד 30 שניות על אש נמוכה. לוודא שהטריאקי לא נשרף.
3. להעביר את הבשר לכלי צר וארוך כך שהרוטב יכסה אותו. להניח לבשר להתקרר בתוך הרוטב.
עד שלב זה הכנה מראש- מחזיק עד ארבעה ימים במקרר.
לפני ההגשה
לפרוס 6 פרוסות דקות מהבשר.
4. לסדר בצלחת מעט סלט סיני, ג'ינג'ר כבוש, ווסאבי ואת פרוסות הטאטקי.
5. לפני ההוצאה למזוג כף רוטב על כל פרוסת בשר.