למרות שאוגוסט תיכף נגמר, ויש שאומרים שהקיץ הזה היה פחות חם מקודמו – כשעליתי את רחוב בוגרשוב בדרך לגלידריית טיטה (בוגרשוב 23), קיללתי את היום בו נולדתי ואת החור באוזון…
כשסוף סוף הגעתי מצאתי ממלכת גלידה קטנה וקסומה, והכי חשוב- ממוזגת!
הסיפור של טיטה הוא סיפורה של אטל יגולקובסקי (מן הסתם 'טיטה' הוא כינויה), בעלת המקום, שהחליטה כי הגלידריות בארץ מעוררות תחושה קרה ומנוכרת, וחלמה לעצב גלידרייה באווירה חמה וביתית, כפי שבית השוקולד המפורסם משך את עמי ותמי.
ניגש לעניין: בטיטה, כל הגלידות הן תוצרת בית. אמרו לנו שמייצרים אותן כאן מדי יום, ולא משתמשים בחומרים משמרים ובצבעי מאכל, רק בפירות טריים ומיצים טבעיים
בין הטעמים שאנו מורגלים אליהם, ניתן למצוא כמה "יציאות" מעניינות וטעימות. למשל: גלידה בטעם קרם בטטה – טעימה מאוד, סורבה מלון – חביב, ובמיוחד התלהבתי
מהוויסקי שוקולד- גלידה עשירה עם ארומה נעימה של וויסקי.
בגביע שלי בחרתי לשים סורבה לימון נענע וריבת חלב עם בננה. סורבה הלימונענע היה מתוק מדי, ואילו ריבת החלב ובננה הייתה גלידה עם פוטנציאל ממכר.
מוסיקה מעולה במקום כבר אמרתי?
בקיצור, מקום שמתאים גם לילדים (כל שמות הגלידות לקוחים מעולם האגדות) וגם למבוגרים.
הרפרטואר של טיטה כולל 33 טעמי גלידה, ביניהם "עמי ותמי" – קרמל ובראוניז, "רפונזל" – בננה וריבת חלב, "כיפה אדומה" – תותים בשמנת, "סינדרלה" – שוקולד לבן, "היפייפיה הנרדמת" – דובדבן ושוקולד, "עליזה והארנב" – מרשמלו ומסטיק, "המלך" – שוקולד עם וופל.
מחירים: כדור אחד- 13 ₪, שני כדורים – 18 ₪
טיטה
רח' בוגרשוב 23, תל אביב
טל. 03-5255040
כל השבוע 12:00 – 00:30





