חומרים לקרם גבינה:
1 מיכל שמנת מתוקה
1 גביע גבינת מסקרפונה – 250 גר'
1/4 כוס סוכר
אופן הכנה:
מכניסים את כל החומרים לקערת ערבוב ובעזרת "מיקסר מוט", מערבבים את כל החומרים עד קבלת תערובת אחידה.
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר עד לשימוש.
חומרים לקרם קפה:
1/2 כוס חלב
1/2 מיכל שמנת מתוקה
50 גר' פולי קפה קלויים + 1 כף נס קפה מגורען
150 גר' שוקולד חלב
כפית מחוקה ג'לטין
5 כפות כוס מים
אופן ההכנה:
משרים ג'לטין במים.
מחממים את החלב, שמנת, פולי קפה ונס קפה מגורען, עד שלב רתיחה.
מסננים לקערת השוקולד חלב.
מערבבים עד אחידות ומוסיפים את הג'לטין.
מקררים עד לשימוש.
חומרים לסירופ:
1/2 כוס חלב
1/4 כוס אמרטו
1 כף קפה נמס
2 כפות סוכר
אופן ההכנה:
מחממים חלב, סוכר וקפה נמס עד לשלב שהסוכר נמס לחלוטין.
מורידים מן האש,
מוסיפים אמרטו ומערבבים.
הרכבה:
מזלפים מתערובת הקרם קפה עד 1/3 גובה של הכוס.
טובלים 1/2 "ביסקוט" בסירופ ומניחים במרכז הכוס על הקרם קפה.
מזלפים בקרם גבינה ומעטרים בפול שוקולד מריר מגורר עם מיקרופליין (פומפייה).
מיקי שמו התנדב והכין קינוחים במסגרת אירוע התרמה קולינרי שערכה ניופאן גורמה למען ילדים בסיכוי.