טירמיסו עם ג'ינג'ר דורות

ל-6 עוגות אישיות או לעוגה בתבנית אחתמצרכים:1 שמנת מתוקה (200 מ"ל)6 חלמונים4 כפות סוכר500 גרם גבינת מסקרפונה5 קוביות ג'ינג'ר דורות4 ביסקוויטים1/2 כוס קפהאופן ההכנה:מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה ומעבירים לקערה.מקציפים במיקסר את החלמונים יחד עם הסוכר עד לקבלת קצפת בהירה.מוסיפים את גבינת המסקרפונה וקוביות הג'ינג'ר למיקסר יחד תערובת החלמונים.ממשיכים להקציף במהירות נמוכה עד לערבוב אחיד של שתי התערובות.מעבירים את החלמונים המוקצפים והמסקרפונה לקערה עם השמנת ומערבבים היטב תוך כדי קיפול התערובות.שופכים מחצית מהתערובת לתבנית ומסדרים בגובה שווה.מסדרים מעל את הביסקוויטים ומעליהם יוצקים את הקפה.מסדרים מעל הביסקוויטים את יתרת תערובת המסקרפונה ומסדרים באופן שווה.מכניסים למקרר ל-12 שעות לפחות ומגישים.

ל-6 עוגות אישיות או לעוגה בתבנית אחת

מצרכים:
1 שמנת מתוקה (200 מ"ל)
6 חלמונים
4 כפות סוכר
500 גרם גבינת מסקרפונה
5 קוביות ג'ינג'ר דורות
4 ביסקוויטים
1/2 כוס קפה

אופן ההכנה:
מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה ומעבירים לקערה.
מקציפים במיקסר את החלמונים יחד עם הסוכר עד לקבלת קצפת בהירה.
מוסיפים את גבינת המסקרפונה וקוביות הג'ינג'ר למיקסר יחד תערובת החלמונים.
ממשיכים להקציף במהירות נמוכה עד לערבוב אחיד של שתי התערובות.
מעבירים את החלמונים המוקצפים והמסקרפונה לקערה עם השמנת ומערבבים היטב תוך כדי קיפול התערובות.
שופכים מחצית מהתערובת לתבנית ומסדרים בגובה שווה.
מסדרים מעל את הביסקוויטים ומעליהם יוצקים את הקפה.
מסדרים מעל הביסקוויטים את יתרת תערובת המסקרפונה ומסדרים באופן שווה.
מכניסים למקרר ל-12 שעות לפחות ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר