מצרכים:
1 חבילה ביסקוויטים
לטבילה:
1 כוס קפה קר מ- 2 כפיות קפה ו- 4 כפיות סוכר
לקרם:
250 מ"ל קצפת
1 אינסטנט וניל צרפתי
1/2 כוס ליקר קפה
אופן ההכנה:
במטרפה ידנית מערבבים את המצרכים של הקרם עד לקבלת קרם סמיך אך לא קשה מדי.
בתבנית סיליקון בגודל הרצוי ( לפחות בנפח של 60-70 מ"ל) או בכוסות אישיות, מניחים כף אחת מהקרם.
מעל מניחים את הבסקוויט הטבול לשנייה אחת בכוס הקפה.
מעל שוב מעט קרם, שוב ביסקוויט, ושוב קרם.
מיישרים ומקפיאים את התבנית.
לאחר לילה מחלצים, מקשטים ומגישים.
מירי זורגר, שפית-קונדיטורית מומחית ליצירת מנות מיניאטוריות המתאימות לכל סגנון אירוח
צילום שלומי ברנטל