טלה קבב

 

מתכון ל-4 מנות

מצרכים:
200 גרם בשר טלה טחון
200 גרם שומן
100 גרם בשר בקר טחון
חצי ראש פטרוזיליה קצוצה
בצל בינוני קצוץ
כפית שום כתוש גדושה
מלח, פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
לטחון את המצרכים יחד. אח”כ ליצור כדורים ולהניחם למשך שעתיים במקרר.
לטגן בשמן- מומלץ להגיש על מצע פירה,
או ניתן להניח את הכדורים על גריל ל-2 דק’ בכל צד.



ממתכוני “שף תאכל” פסטיבל מסעדות השפלה 20-29.11.05






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה