טליאטה אלה רוקולה – רצועות סינטה צרובה על סלט ירוק עם אגסים ופרמג'אנו

מורידים את הבשר מהמחבת היישר על סלט העלים. מפזרים מעל את שבבי הפרמג'אנו ומגישים
לאגס יש יתרונות בריאותיים שהתגלו במחקר – יעיל למניעת סוכרת מסוג 2 ויתר לחץ דם בשלבים המוקדמים וגם טעים. יובל בר-נר "איש האגסים" מציע מתכון (לא כשר) עם אגסים אמריקאים לאלה שרמת הסוכר בדמם גבוהה וגם למי ששומרים על דיאטה

מצרכים ל-2 מנות

400 גר' בשר סינטה נקי משומן ופרוס לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ

150 גר' עלים ירוקים שטופים ומיובשים

40 גר'  שבבי גבינת פרמג'אנו (עם קולפן ירקות)

2 אגסי אנג'ו בשלים פרוסים דק

מיץ מחצי לימון

שמן זית איכותי

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

מכינים את הסלט

שמים בקערה את העלים והאגסים. מתבלים בלימון, מלח, פלפל ומעט שמן זית.

מסדרים בצורה שטוחה על שתי צלחות.

מכינים את הבשר

מחממים היטב מחבת כבדה.

מתבלים את הבשר במלח ופלפל משני הצדדים.

יוצקים מעט שמן זית למחבת ומחכים שתעשן.

מניחים את רצועות הסינטה וצורבים כ-10 שניות מכל צד.

הגשה

מורידים את הבשר מהמחבת היישר על סלט העלים.

מפזרים מעל את שבבי הפרמג'אנו ומגישים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר