טליאטלה תרד פטה וקשקבל

מוסיפים את השום, שמן זית, צ׳ילי, פטה וקשקבל, מלח ופלפל. מערבבים יחד ומגישים. צילום אפיק גבאי
מותג ברילה מציע מתכון למנה פשוטה וטעימה של פסטה טליאטלה עם תרד וגבינות פטה וקשקבל. הוסיפו בקבוק יין והנה לכם ערב זוגי מושלם לוולנטיין דיי וכל השנה

חומרים ל-4-5 מנות

1 חבילה (500 גרם) טליאטלה

500 גרם עלי תרד

2 שיני שום כתושות

2 כפות שמן זית

1/2 צ׳ילי קצוץ (לא חובה)

200 גרם גבינת פטה מפוררת

100 גרם גבינת קשקבל מגוררת

מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה בסיר עם מי מלח רותחים לפי הוראות היצרן.

בחצי דקה האחרונה מוסיפים את עלי התרד ומסננים יחד לקערה.

מוסיפים את השום, שמן זית, צ׳ילי, פטה וקשקבל, מלח ופלפל.

מערבבים יחד ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר