fbpx

טמפורה ליצ'י

מרכיבים חבילת לי'צי / קופסת שימורי ליצ'י 50 גרם קמחכפית אבקת אפיהכפית קורנפלורביצה מעט מים אופן הכנה1. מערבבים את כל החומרים מלבד הליצ'י לבלילה סמיכה ולא אחידה. 2. מסננים את הליצ'י מהנוזלים. 3. טובלים ליצ'י בבלילה ומטגנים בשמן עמוק עד שמתקשה קצת. מוציאים וטובלים שוב בבלילה. 4. מחזירים לשמן הרותח ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב. 5. מניחים על צלחת ומפזרים מעל אבקת סוכר. מגישים מיד לצד ג'ינג'ר כבוש ומסוכר.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים
חבילת לי'צי / קופסת שימורי ליצ'י
50 גרם קמח
כפית אבקת אפיה
כפית קורנפלור
ביצה
מעט מים

אופן הכנה
1. מערבבים את כל החומרים מלבד הליצ'י לבלילה סמיכה ולא אחידה.

2. מסננים את הליצ'י מהנוזלים.

3. טובלים ליצ'י בבלילה ומטגנים בשמן עמוק עד שמתקשה קצת. מוציאים וטובלים שוב בבלילה.

4. מחזירים לשמן הרותח ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב.

5. מניחים על צלחת ומפזרים מעל אבקת סוכר.

מגישים מיד לצד ג'ינג'ר כבוש ומסוכר.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר