טמפורה ליצ'י

 

מרכיבים
חבילת לי'צי / קופסת שימורי ליצ'י
50 גרם קמח
כפית אבקת אפיה
כפית קורנפלור
ביצה
מעט מים

אופן הכנה
1. מערבבים את כל החומרים מלבד הליצ'י לבלילה סמיכה ולא אחידה.

2. מסננים את הליצ'י מהנוזלים.

3. טובלים ליצ'י בבלילה ומטגנים בשמן עמוק עד שמתקשה קצת. מוציאים וטובלים שוב בבלילה.

4. מחזירים לשמן הרותח ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב.

5. מניחים על צלחת ומפזרים מעל אבקת סוכר.

מגישים מיד לצד ג'ינג'ר כבוש ומסוכר.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה