fbpx

טעים להכיר את קייטרינג FLAVORS

קייטרינג FLAVORS מגדיר את עצמו כקייטרינג בוטיק איכותי לרגעים הבלתי נשכחים המתבלים את חיינו בשלל חוויות, טעמים וניחוחות
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

קייטרינג FLAVORS מגדיר את עצמו כקייטרינג בוטיק איכותי לרגעים הבלתי נשכחים המתבלים את חיינו בשלל חוויות, טעמים וניחוחות. 

השפים קולין פירוטין ואנדראס מרינקוביץ יוצרים מנות גורמה המיועדות לאירועים פרטיים ולאירועים עסקיים: חתונה, אירועי Finger Food, ואירועי בוקר ועוד.
"אצלנו מאמינים שאין אהבה גדולה יותר מאהבת האוכל, ושאוכל טוב – אינו דורש הסברים", אומר השף פירוטין.

לצד חומרי גלם משובחים וטריים והגשה מרשימה ויצירתית בהתאמה אישית, יש לקייטרינג FLAVORS  ניסיון רב בהפקת מגוון סוגי האירועים המלווים תמיד בשירות מיומן ואדיב.
השפים מכירים ומשתמשים במגוון טכניקות בישול עדכניות מהמטבח האירופי, האסיאתי והים תיכוני.

קייטרינג Flavors הוא תוצר של חברות בת 20 שנה בין שני שפים מוכשרים: קולין פירוטין ואנדראס מרינקוביץ, שהמפגש ביניהם הוא מפגש בין סגנונות בישול שונים שיחדיו מייצרים קונספט יחודי, כשהם מעמידים לרשות הלקוחות ניסיון קולינרי בינלאומי עשיר, יכולת להציע מנות יצירתיות ומדויקות, וניסיון רב בתכנון והפקת אירועים.

שף קולין פירוטין – יליד זימבבואה, עלה לארץ כילד. בגיל 15 החל ללמוד את רזי הבישול בתדמור ואת צעדיו הראשונים עשה במלון שרתון ת"א. עם שיחרורו מהצבא חזר למלון שרתון ועבד במסעדת השף במשך 5 שנים. משם יצא ללימודים באוסטרליה ועבד כשף במלון Sheraton on the park Sydney Australia ובמסעדת GEKO.
עם שובו ארצה החל קולין לעבוד בשגרירות ארה"ב בישראל, בה שימש ב-15 השנים האחרונות כשף האישי של שבעה שגרירים. עד מהרה נחשף קולין למגוון אירועים ייחודיים וצבר קהל אוהדים רחב, ביניהם נשיאי ארה"ב וישראל, ראשי ממשלות וסגל דיפלומטי. סגנון הבישול של קולין מאופיין בבישול אירופי, אסייתי, ים תיכוני ופיוז'ן, עם נגיעות מהמטבח המולקולרי.

שף אנדראס מרינקוביץ – נולד והתחנך באוסטריה, שם רכש את השכלתו הקולינרית ואת מומחיותו במטבח האירופאי הקלאסי. בתחילת דרכו עבד במסעדות יוקרה בווינה, ובהמשך שימש בהצלחה רבה כשף במלונות חמישה כוכבים מובילים בישראל, בבריסל, בקזבלנקה, בפרנקפורט ובריגה.
עם השנים רכש אנדראס ידע רב גם בטכניקות בישול מתקדמות, והתמחה באפיית לחמים מסורתית ב- Culinary Institute of America בניו יורק.

התפיסה הקולינרית של השניים בקייטרינג Flavors, היא ארוחה טובה היא לא רק אוכל ויין, אלא מסע מופלא ומלא השראה, הנושא את לקוחותיהם למחוזות רחוקים
של טעם, התרגשות והנאה.
לכן, הם אומרים, כל אחת מהמנות של קייטרינג Flavors מהווה חוויה הגדולה מסכום מרכיביה. מנת קייטרינג הנוצרת, מעוצבת ומותאמת לאופי הלקוח ולאווירה
המבוקשת, בטכניקות קולינריות הפורצות את גבולות הדמיון.

שירות נוסף שהם מציעים, הוא FLAVORS Express משלוחים, אם זה לחברים המוזמנים לאירוע בביתכם, או עבור משתתפי ישיבה במשרד.
המשלוחים של הקייטרינג יגיעו לבית או למשרד, ויהפכו כל אירוע ביתי ועסקי לחגיגה קולינרית של טעמים.

קייטרינג FLAVORS
[email protected]

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה