טעים להכיר: העוגות של דינה

ההתמחות של דינה היא בעוגות גבינה ועוגות תפוחים, בדרך שלדבריה לא עושים בארץ. מעבר לטעם הבאמת משובח, היא מייצרת ומעצבת לעוגה מסגרת בצק משוננת

את דינה הממותגת כ"דינה עוגות איכות תוצרת בית", הכרתי בטעימת היינות החדשים של יקב כפיר בגן יבנה.
דינה סיפקה את הנשנושים משככי השפעת האלכוהות בצחר הנעימה של ריטה ומאיר כפיר.

טעמתי, נהניתי, ורשמתי:
דינה בן נח עושה עוגות כבר 30 שנה, במקור היא קיבוצניקית מחצור, ואוטודידקטית בתחום האפייה.
לפני שמונה שנים התמקמה בגן יבנה, לאחר שהות בארה"ב בה עבדה כאופה במלון רמדה ניו אורלינס. מאז היא עובדת מהבית ומוכרת את פרי תנורה לחברות קייטרינג, בתי קפה ומעדניות.

ההתמחות של דינה היא בעוגות גבינה ועוגות תפוחים, בדרך שלדבריה לא עושים בארץ. מעבר לטעם הבאמת משובח, היא מייצרת ומעצבת לעוגה מסגרת בצק משוננת. את העוגות פיתחה וייצרה גם במלון בו עבדה בארה"ב.

אחרי לחץ קיבלתי את סוד עוגת התפוחים (אחד מהם, לפחות): התפוחים בעוגה מקולפים, פלוחים מבושלים לפני האפייה, מה שמקנה להם טעם מיוחד ולעוגה את המראה והטקסטורה שלה.

מחירים לדוגמא:
עוגת תפוחים/גבינה – 100 ₪ (כ- 10 מנות).
מעמול – 75 ₪ לק"ג.
דניש עם גבינת שמנת וזיגוג תפוזים – 15 ₪ לחתיכה גדולה.
עוגת בננות – 25 ₪ לתבנית מלבנית.

מיוחד: לחולי סכרת – שטרודלים של תפוחים, לחולי צליאק – בלינצ'ס ועוגות גבינה עם קמח תפוחי אדמה, ללא גלוטן.

ייצור העוגות – לפי הזמנה, והמכירה מתבצעת בביתה של דינה: רח' שוהם 9/2 גן יבנה.


דינה עוגות איכות תוצרת בית
טל. 052-8235494

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר