חומרים:
400 מ"ל שמנת חמוצה
200 מ"ל לבן או גיל
100 גרם שוקולד מריר מומס
כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
מערבבים את השמנת והלבן ומחממים במיקרו כדקה.
לא להיבהל מהחימום: הכוונה היא שהתערובת לא תהיה מאוד קרה לפני שהיא פוגשת את השוקולד המומס.
במקום לחמם במיקרו, ניתן להוציא את השמנת והלבן מהמקרר כ– 20 דקות לפני ההכנה.
מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים טוב טוב.
מוסיפים את תמצית הוניל, והטעם מושלם.
לשמור במקרר בכלי סגור.
גיוונים אפשריים:
להוסיף למנה המוכנה
200 גרם פקאנים מסוכרים
או
100 גרם מחית נוגט
חוות השוקולד גליתא שבדגניה ב', פתוחה בחג השבועות מ- 10:00 – 18:00.
מחיר סדנת שוקולד: 30 ₪.
להרשמה ופרטים נוספים: 67555608 04