fbpx

טפיוקה בחלב קוקוס, אננס ופסיפלורה

מרכיביםחצי כוס טפיוקה3 כוסות מיםאחד וחצי כוס סוכר1 מיכל חלב קוקוס1 אננס חתוך לקוביות1 ק"ג פסיפלורהאופן הכנהמבשלים את הטפיוקה במים על אש קטנה כ-20 דקות, מוסיפים את הסוכר וממשיכים לבשל עוד 5 דקותומקררים לגמרי. מוסיפים חלב קוקוס, אננס (אפשר גם קוביות מנגו) ומעל מניחים פסיפלורה. מגישים בכוסיות שוט וכפיות.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים
חצי כוס טפיוקה
3 כוסות מים
אחד וחצי כוס סוכר
1 מיכל חלב קוקוס
1 אננס חתוך לקוביות
1 ק"ג פסיפלורה

אופן הכנה
מבשלים את הטפיוקה במים על אש קטנה כ-20 דקות, מוסיפים את הסוכר וממשיכים לבשל עוד 5 דקות

ומקררים לגמרי. מוסיפים חלב קוקוס, אננס (אפשר גם קוביות מנגו) ומעל מניחים פסיפלורה.

מגישים בכוסיות שוט וכפיות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר