טפיוקה בחלב קוקוס, אננס ופסיפלורה

מרכיביםחצי כוס טפיוקה3 כוסות מיםאחד וחצי כוס סוכר1 מיכל חלב קוקוס1 אננס חתוך לקוביות1 ק"ג פסיפלורהאופן הכנהמבשלים את הטפיוקה במים על אש קטנה כ-20 דקות, מוסיפים את הסוכר וממשיכים לבשל עוד 5 דקותומקררים לגמרי. מוסיפים חלב קוקוס, אננס (אפשר גם קוביות מנגו) ומעל מניחים פסיפלורה. מגישים בכוסיות שוט וכפיות.

מרכיבים
חצי כוס טפיוקה
3 כוסות מים
אחד וחצי כוס סוכר
1 מיכל חלב קוקוס
1 אננס חתוך לקוביות
1 ק"ג פסיפלורה

אופן הכנה
מבשלים את הטפיוקה במים על אש קטנה כ-20 דקות, מוסיפים את הסוכר וממשיכים לבשל עוד 5 דקות

ומקררים לגמרי. מוסיפים חלב קוקוס, אננס (אפשר גם קוביות מנגו) ומעל מניחים פסיפלורה.

מגישים בכוסיות שוט וכפיות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר