fbpx

טראפלס קפה ושוקולד

יוצרים כדורים קטנים בגודל דומה. מצפים אותם באבקת קקאו ופצפוצי שוקולד. מצננים במקרר עד להגשה
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון לקינוח של טראפלס קפה ושוקולד לאוהבי הקינוחים העשירים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים

200 גר' שוקולד מריר

100 מ"ל חלב שקדים

50 גר' חמאה

2 כפות אספרסו

3 כפות אבקת קקאו

פצפוצי שוקולד

2 כפות אגוזי לוז קצוצים

אופן ההכנה

ממיסים את השוקולד בסיר יחד עם חלב השקדים, הקפה והחמאה עד קבלת תערובת אחידה.

מוסיפים את אגוזי הלוז הקצוצים ומערבבים.

מניחים בצד לצינון בטמפרטורת החדר עד שהתערובת הופכת למשחה שניתן לעצב אותה.

יוצרים כדורים קטנים בגודל דומה.

מצפים אותם באבקת קקאו ופצפוצי שוקולד.

מצננים במקרר עד להגשה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר