fbpx

טראפלס שוקולד ב- 3 טעמים

ל- 12 מנות/סועדים (40 עד 50 חתיכות) חומרים: בסיס:300 גר' שוקולד מריר (עדיף בלגי)100 גר' חמאה100 סמ"ק שמנת מתוקה300 גר' אבקת קקאו2 חלמוניםאגוזים:20 סמ"ק פרנג'ליקו50 גר' אגוזי מלך קלויים קצוציםקפה:20 סמ"ק ברנדי30 גר' קפהתפוז:20 סמ"ק קואנטרו40 גר' גרידת תפוז אופן ההכנה:לשים בבאן מארי (סיר כפול המונח על אדים) את כל החומרים של הבסיס, פרט לחלמונים (גם את הקפה או את גרידת התפוז אך לא את אגוזי המלך).להוציא מהבאן מארי רגע לפני שהכל נמס. לתת למסה להתקרר. להוסיף את האלכוהול ולאחר מכן את החלמונים (ואגוזי מלך). לקרר את מסת השוקולד במקפיא למשך שעתיים. ליצור כדורים בקוטר של כ– 3 ס"מ ולגלגל באבקת קקאו. לשמור בהקפאה עד להגשה. ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

ל- 12 מנות/סועדים (40 עד 50 חתיכות)

חומרים:
בסיס:
300 גר' שוקולד מריר (עדיף בלגי)
100 גר' חמאה
100 סמ"ק שמנת מתוקה
300 גר' אבקת קקאו
2 חלמונים

אגוזים:
20 סמ"ק פרנג'ליקו
50 גר' אגוזי מלך קלויים קצוצים

קפה:
20 סמ"ק ברנדי
30 גר' קפה

תפוז:
20 סמ"ק קואנטרו
40 גר' גרידת תפוז


אופן ההכנה:
לשים בבאן מארי (סיר כפול המונח על אדים) את כל החומרים של הבסיס, פרט לחלמונים (גם את הקפה או את גרידת התפוז אך לא את אגוזי המלך).
להוציא מהבאן מארי רגע לפני שהכל נמס. לתת למסה להתקרר. להוסיף את האלכוהול ולאחר מכן את החלמונים (ואגוזי מלך). לקרר את מסת השוקולד במקפיא למשך שעתיים. ליצור כדורים בקוטר של כ– 3 ס"מ ולגלגל באבקת קקאו. לשמור בהקפאה עד להגשה.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"





Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר