טראפלס שוקולד ושיכר דובדבנים

 

המצרכים:
300 גרם שוקולד מריר
1 קופסה שמנת מתוקה
100 גרם חמאה רכה
1/3 כוס שיכר דובדבנים של יקב “הר אודם”
אבקת קקאו לציפוי

אופן ההכנה:
בסיר קטן על להבה נמוכה ממיסים שוקולד חמאה ושמנת, בוחשים מדי פעם. מוסיפים שיכר דובדבנים של יקב “הר אודם” ומערבבים.
מקררים מעט, ומכניסים לפריזר ל-1/2 שעה.
מוציאים את הסיר מהפריזר, מרטיבים ידיים, יוצרים כדורים בגודל משמש, מגלגלים באבקת הקקאו.
כשמסיימים להכין את כל הטראפלס, מניחים אותם בתוך עטרות נייר ובקופסה אטומה בתוך הפריזר. ומגישים לאנשים שאוהבים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה