המצרכים:
300 גרם שוקולד מריר
1 קופסה שמנת מתוקה
100 גרם חמאה רכה
1/3 כוס שיכר דובדבנים של יקב "הר אודם"
אבקת קקאו לציפוי
אופן ההכנה:
בסיר קטן על להבה נמוכה ממיסים שוקולד חמאה ושמנת, בוחשים מדי פעם. מוסיפים שיכר דובדבנים של יקב "הר אודם" ומערבבים.
מקררים מעט, ומכניסים לפריזר ל-1/2 שעה.
מוציאים את הסיר מהפריזר, מרטיבים ידיים, יוצרים כדורים בגודל משמש, מגלגלים באבקת הקקאו.
כשמסיימים להכין את כל הטראפלס, מניחים אותם בתוך עטרות נייר ובקופסה אטומה בתוך הפריזר. ומגישים לאנשים שאוהבים.