טראפלס שוקולד

 

חומרים
400 גרם שוקולד מריר משובח – 73 אחוז מוצקי קקאו
מיכל שמנת מתוקה – 42 אחוז
חצי כפית תמצית ווניל (רצוי 100 אחוז)
או ליקר תפוז
או תמצית אגוזים

אופן ההכנה
לחתוך את השוקולד לקוביות קטנות ולהכניסן למעבד מזון,
את השמנת יש לחמם כ – 2 דקות, ולאחר מכן לצקת אותה על הקוביות שבתוך מעבד המזון, לבחוש כדקה, להוסיף את התמצית הרצויה, לחזור על הפעולה עד קבלת מרקם אחיד.

למתוח ניילון נצמד בתוך קערה, לצקת את כל החומר לתוכה, לכסות ולקרר כשעתיים.

בעזרת שתי כפיות יוצרים כדורים, או יוצקים לתוך תבניות צורניות (אפשר להשתמש בתבניות של קרח) ולהכניס למקרר לשלוש ארבע שעות.

ולבסוף לפזר אבקת קקאו משובח על משטח ולגלגל את הכדורים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה