fbpx

טראפלס שוקולד

חומרים400 גרם שוקולד מריר משובח – 73 אחוז מוצקי קקאומיכל שמנת מתוקה – 42 אחוזחצי כפית תמצית ווניל (רצוי 100 אחוז)או ליקר תפוזאו תמצית אגוזיםאופן ההכנהלחתוך את השוקולד לקוביות קטנות ולהכניסן למעבד מזון,את השמנת יש לחמם כ – 2 דקות, ולאחר מכן לצקת אותה על הקוביות שבתוך מעבד המזון, לבחוש כדקה, להוסיף את התמצית הרצויה, לחזור על הפעולה עד קבלת מרקם אחיד.למתוח ניילון נצמד בתוך קערה, לצקת את כל החומר לתוכה, לכסות ולקרר כשעתיים.בעזרת שתי כפיות יוצרים כדורים, או יוצקים לתוך תבניות צורניות (אפשר להשתמש בתבניות של קרח) ולהכניס למקרר לשלוש ארבע שעות.ולבסוף לפזר אבקת קקאו משובח על משטח ולגלגל את הכדורים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
400 גרם שוקולד מריר משובח – 73 אחוז מוצקי קקאו
מיכל שמנת מתוקה – 42 אחוז
חצי כפית תמצית ווניל (רצוי 100 אחוז)
או ליקר תפוז
או תמצית אגוזים

אופן ההכנה
לחתוך את השוקולד לקוביות קטנות ולהכניסן למעבד מזון,
את השמנת יש לחמם כ – 2 דקות, ולאחר מכן לצקת אותה על הקוביות שבתוך מעבד המזון, לבחוש כדקה, להוסיף את התמצית הרצויה, לחזור על הפעולה עד קבלת מרקם אחיד.

למתוח ניילון נצמד בתוך קערה, לצקת את כל החומר לתוכה, לכסות ולקרר כשעתיים.

בעזרת שתי כפיות יוצרים כדורים, או יוצקים לתוך תבניות צורניות (אפשר להשתמש בתבניות של קרח) ולהכניס למקרר לשלוש ארבע שעות.

ולבסוף לפזר אבקת קקאו משובח על משטח ולגלגל את הכדורים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר