טראפלס

 

מרכיבים:
750 גרם שוקולד
250 גרם שמנת מתוקה
(ניתן להוסיף כל סוג של ליקר, אגוזים, מחית פירות, תבלינים – כיד הדימיון).

אופן ההכנה:
ממיסים את המצרכים ב- BAIN MARIE (סיר כפול).
מניחים על נייר אפייה בתוך תבנית. 
מקררים במשך כשעתיים. 
חותכים את התערובת שהוצאנו מהמקרר לקוביות ומגלגלים לכדורים.
ניתן לפזר אבקת קקאו, פירורי קוקוס, או אגוזים טחונים.

ממתכוני פסטיבל השוקולד בקניון הגדול בפ"ת וקניון רחובות:
יומיים של חגיגת שוקולד – משקאות שוקולד, ליקרים משוקולד, זרי פרחים משוקולד, מגוון פרלינים, פונדו, טראפלס, טיפים לשימור נכון של שוקולד, סדנאות שוקולד להורים וילדים.
הקניון הגדול בפ"ת – ה'- ו', 8-9 בינואר 2009
קניון רחובות – ה'- ו', 15-16 בינואר 2009






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה