מצרכים:
500 גר' שוקולד קלבו שחור 55%
300 גר' שמנת 35%
200 גר' חמאה רכה בטמפרטורת החדר
אופן ההכנה:
לוקחים שוקולד נמס ומוסיפים לו חמאה רכה בטמפרטורת החדר.
כשהמלית מגיעה ל- 25 מעלות, להוסיף את השמנת ולערבב הכל.
לאחר מכן מזליפים בצורת טראפל.
מכניסים למקרר (13-16 מעלות) עד שהטראפלים יתקשו.
משהתקשו, מטמפררים שוקולד (שיגיע ל- 31 מעלות) טובלים פעם אחת.
מניחים להתקשות פעם נוספת, ומייד לאחריה מגלגלים באבקת קקאו.