טראפל בלגי מסורתי

מצרכים:500 גר' שוקולד קלבו שחור 550 גר' שמנת 350 גר' חמאה רכה בטמפרטורת החדראופן ההכנה:לוקחים שוקולד נמס ומוסיפים לו חמאה רכה בטמפרטורת החדר.כשהמלית מגיעה ל- 25 מעלות,  להוסיף את השמנת ולערבב הכל. לאחר מכן מזליפים בצורת טראפל.מכניסים למקרר (13-16 מעלות) עד שהטראפלים יתקשו.משהתקשו, מטמפררים שוקולד (שיגיע ל- 31 מעלות) טובלים פעם אחת.מניחים להתקשות פעם נוספת, ומייד לאחריה מגלגלים באבקת קקאו.

מצרכים:
500 גר' שוקולד קלבו שחור 55%
300 גר' שמנת 35%
200 גר' חמאה רכה בטמפרטורת החדר

אופן ההכנה:
לוקחים שוקולד נמס ומוסיפים לו חמאה רכה בטמפרטורת החדר.
כשהמלית מגיעה ל- 25 מעלות,  להוסיף את השמנת ולערבב הכל.
לאחר מכן מזליפים בצורת טראפל.
מכניסים למקרר (13-16 מעלות) עד שהטראפלים יתקשו.
משהתקשו, מטמפררים שוקולד (שיגיע ל- 31 מעלות) טובלים פעם אחת.
מניחים להתקשות פעם נוספת, ומייד לאחריה מגלגלים באבקת קקאו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר