טרטלטים במילוי גבינת עיזים, חזרת וריבת בצל

ממרח חזרתחומרים:1/2 ק"ג גבינת עיזים רכה1 כף חזרת סמיכה1 כף קרם-פרש1 כף שמן עגבניות מיובשותמלח, פלפלאופן ההכנה:מערבבים יחד את כל החומרים.(יש לוודא שהממרח סמיך ובעל טעם חזק של חזרת).מעבירים למקרר לקירור. ריבת בצל עם דבש ורוזמריןחומרים:2 ק"ג בצל אדום200-250 מ"ל חומץ בן-יין (אדום)300 גר' סוכר50 גר' חמוציות מיובשות2 כפות דבשמלח, פלפלמספר ענפי רוזמרין3 כפות שמן-זיתאופן ההכנה:מקלפים את הבצל וחותכים לפרוסות דקות מאוד. מחממים שמן בסיר ומכניסים פנימה בצלים, סוכר וחומץ.מבשלים ובוחשים מדי-פעם.כאשר הבצלים מתרככים ומזדגגים, מוסיפים לסיר סוכר, חמוציות ורוזמרין.מוסיפים קמצוץ מלח ופלפל וממשיכים לבשל עד שהתבשיל מסמיך.מורידים מהאש ומשהים לקירור. הרכבת המנה:ממלאים טרטלטים מוכנים בגבינת עיזים,מעליה ממרח-חזרת, ומעל ריבת-בצל לקישוט. השפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה. מנחות סדנת היכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור

ממרח חזרת
חומרים:
1/2 ק"ג גבינת עיזים רכה
1 כף חזרת סמיכה
1 כף קרם-פרש
1 כף שמן עגבניות מיובשות
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
מערבבים יחד את כל החומרים.
(יש לוודא שהממרח סמיך ובעל טעם חזק של חזרת).
מעבירים למקרר לקירור.

ריבת בצל עם דבש ורוזמרין
חומרים:
2 ק"ג בצל אדום
200-250 מ"ל חומץ בן-יין (אדום)
300 גר' סוכר
50 גר' חמוציות מיובשות
2 כפות דבש
מלח, פלפל
מספר ענפי רוזמרין
3 כפות שמן-זית

אופן ההכנה:
מקלפים את הבצל וחותכים לפרוסות דקות מאוד.
מחממים שמן בסיר ומכניסים פנימה בצלים, סוכר וחומץ.
מבשלים ובוחשים מדי-פעם.
כאשר הבצלים מתרככים ומזדגגים, מוסיפים לסיר סוכר, חמוציות ורוזמרין.
מוסיפים קמצוץ מלח ופלפל וממשיכים לבשל עד שהתבשיל מסמיך.
מורידים מהאש ומשהים לקירור.

הרכבת המנה:
ממלאים טרטלטים מוכנים בגבינת עיזים,מעליה ממרח-חזרת, ומעל ריבת-בצל לקישוט.

השפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה. מנחות סדנת היכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר