fbpx

טרטר דג ים ומלון בוינגרט קונפי עגבניות ועלי רשאד

חומרים ל-4 סועדים1 דג אינטיאס או טרחון במשקל של 700 גרם – לבקש ממוכר הדגים לפלט ולנקות מעור ועצמות.1 מלון בשל מתוק מקולף ונקי מגרעיניםחופן עלי רשאד טרייםמלח ופלפל לבן טחוןלויניגרט2 עגבניות חצי בשלות חצי ירוקות1 כוס שמן זית איכותי1 שן שום שלמהמלח פלפל לבןאופן ההכנה לויניגרטלהכניס לסיר בינוני את העגבניות חתוכות לרבעים להוסיף את שמן הזית השום ומעט מלח ופלפל, להביא את הנוזלים לרתיחה ולבשל על אש נמוכה במשך 20 דקות.להוריד מהאש ולצנן.כשהעגבניות מתקררות, לטחון את התערובת בבלנדר עד לקבלת ויניגרט אחיד להוסיף מעט לימון מלח ופלפל לפי הטעם.אופן הכנת המנהאת פילה הדג לחתוך לקוביות של 1/2 ס"מ על 1/2 ס"מ ולהעביר לקערת ערבוב.לחתוך כמות זהה של קוביות מלון ולהעביר לקערה יחד עם הדג. להוסיף לקערה כ-4 כפות מוינגרט העגבניות, קורט מלח וקורט פלפל ולערבב בעדינות.להעביר את הטרטר ל-4 צלחות הגשה. ניתן לסדר על גבי הצלחת בעזרת פורמה עגולה לקשט עם שאריות הויניגרט וזילוף עדין של שמן זית, לפזר מעל הטרטר את עלי הרשאד ולהגיש מידאופציה נוספת להגיש בכוס מרטיני רחבה, לפזר מעל הטרטר את עלי הרשאד ולהגיש מיד
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל-4 סועדים
1 דג אינטיאס או טרחון במשקל של 700 גרם – לבקש ממוכר הדגים לפלט ולנקות מעור ועצמות.
1 מלון בשל מתוק מקולף ונקי מגרעינים
חופן עלי רשאד טריים
מלח ופלפל לבן טחון

לויניגרט
2 עגבניות חצי בשלות חצי ירוקות
1 כוס שמן זית איכותי
1 שן שום שלמה
מלח פלפל לבן

אופן ההכנה לויניגרט
להכניס לסיר בינוני את העגבניות חתוכות לרבעים להוסיף את שמן הזית השום ומעט מלח ופלפל, להביא את הנוזלים לרתיחה ולבשל על אש נמוכה במשך 20 דקות.

להוריד מהאש ולצנן.

כשהעגבניות מתקררות, לטחון את התערובת בבלנדר עד לקבלת ויניגרט אחיד להוסיף מעט לימון מלח ופלפל לפי הטעם.

אופן הכנת המנה
את פילה הדג לחתוך לקוביות של 1/2 ס"מ על 1/2 ס"מ ולהעביר לקערת ערבוב.

לחתוך כמות זהה של קוביות מלון ולהעביר לקערה יחד עם הדג.
להוסיף לקערה כ-4 כפות מוינגרט העגבניות, קורט מלח וקורט פלפל ולערבב בעדינות.

להעביר את הטרטר ל-4 צלחות הגשה.

ניתן לסדר על גבי הצלחת בעזרת פורמה עגולה לקשט עם שאריות הויניגרט וזילוף עדין של שמן זית, לפזר מעל הטרטר את עלי הרשאד ולהגיש מיד

אופציה נוספת להגיש בכוס מרטיני רחבה, לפזר מעל הטרטר את עלי הרשאד ולהגיש מיד

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר