טרטר טונה אדומה ופלפלים קלויים בניחוח שמן כוסברה

מרכיבים ל- 4 סועדים300 גרם פילה טונה אדומה בלי עור ועצמות1 פלפל אדום1 פלפל ירוק1 פלפל צהוב1 בצל סגול חצי כפית חרדל דיזון2 כפות מיץ לימוןחצי כוס שמן זית2 כפות כוסברה קצוצהמלח ופלפלאופן ההכנה1. להכניס לתנור את הפלפלים עם מעט שמן זית לחום 200 מעלות ל-20 דקות2. לקלף את הפלפלים ולקרר אותם.3. לחתוך את הטונה לקוביות קטנות ולשים בקערה.4. לחתוך את הפלפלים לקוביות קטנות וגם את הבצל הסגול ולהוסיף לקערה עם הטונה.5. להוסיף חרדל,מיץ לימון, מלח ופלפל.6. לשים את הכוסברה בשמן זית ולטחון בעזרת קוצץ ידני.7. להוסיף את השמן כוסברה ולערבב יחד את כל התערובת.8. לסדר על 4 צלחות ולהגיש.

מרכיבים ל- 4 סועדים
300 גרם פילה טונה אדומה בלי עור ועצמות
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק
1 פלפל צהוב
1 בצל סגול
חצי כפית חרדל דיזון
2 כפות מיץ לימון
חצי כוס שמן זית
2 כפות כוסברה קצוצה
מלח ופלפל

אופן ההכנה
1. להכניס לתנור את הפלפלים עם מעט שמן זית לחום 200 מעלות ל-20 דקות

2. לקלף את הפלפלים ולקרר אותם.

3. לחתוך את הטונה לקוביות קטנות ולשים בקערה.

4. לחתוך את הפלפלים לקוביות קטנות וגם את הבצל הסגול ולהוסיף לקערה עם הטונה.

5. להוסיף חרדל,מיץ לימון, מלח ופלפל.

6. לשים את הכוסברה בשמן זית ולטחון בעזרת קוצץ ידני.

7. להוסיף את השמן כוסברה ולערבב יחד את כל התערובת.

8. לסדר על 4 צלחות ולהגיש.




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר