מרכיבים ל- 4 סועדים
300 גרם פילה טונה אדומה בלי עור ועצמות
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק
1 פלפל צהוב
1 בצל סגול
חצי כפית חרדל דיזון
2 כפות מיץ לימון
חצי כוס שמן זית
2 כפות כוסברה קצוצה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1. להכניס לתנור את הפלפלים עם מעט שמן זית לחום 200 מעלות ל-20 דקות
2. לקלף את הפלפלים ולקרר אותם.
3. לחתוך את הטונה לקוביות קטנות ולשים בקערה.
4. לחתוך את הפלפלים לקוביות קטנות וגם את הבצל הסגול ולהוסיף לקערה עם הטונה.
5. להוסיף חרדל,מיץ לימון, מלח ופלפל.
6. לשים את הכוסברה בשמן זית ולטחון בעזרת קוצץ ידני.
7. להוסיף את השמן כוסברה ולערבב יחד את כל התערובת.
8. לסדר על 4 צלחות ולהגיש.