חומרים:
240 גרם טונה אדומה חתוך לקוביות של 1 על 1 ס"מ
מתחת, סלטון המורכב מ:
חצי ראש ג'וליינים של אייסברג
12 עלי אנדיב ג'וליינים
4 חופנים של כרוב אדום ג'וליינים חתוך דק
4 כפות גרגירי רימון
16 עלי פטרוזיליה מופרדים
צרור בצל ירוק (רק החלק הירוק) פרוס לטבעות
תיבול של מלח ושמן זית בטעם אישי
כל זה מתובל בוויניגרט חרדל :
50 גרם דבש
50 גרם חרדל
כפית בצל סגול קצוץ
40 גרם מים
120 גרם שמן
45 גרם חומץ ביין לבן
לערבב הכל ביחד למעט השמן, להוסיף את השמן בזילוף עדין.
לסיום:
גרניש (קישוט) של טורטייה מטוגן וציפס מעליי זעתר.
מוגש עם יין מבעבע של יקבי רמת הגולן.