טרטר טונה אדומה עם יין וחרדל

חומרים:240 גרם טונה אדומה חתוך לקוביות של 1 על 1 ס"ממתחת, סלטון המורכב מ:חצי ראש ג'וליינים של אייסברג12 עלי אנדיב ג'וליינים4 חופנים של כרוב אדום ג'וליינים חתוך דק4 כפות גרגירי רימון16 עלי פטרוזיליה מופרדיםצרור בצל ירוק (רק החלק הירוק) פרוס לטבעותתיבול של מלח ושמן זית בטעם אישי כל זה מתובל בוויניגרט חרדל :50 גרם דבש50 גרם חרדלכפית בצל סגול קצוץ40 גרם מים120 גרם שמן45 גרם חומץ ביין לבןלערבב הכל ביחד למעט השמן, להוסיף את השמן בזילוף עדין. לסיום:גרניש (קישוט) של טורטייה מטוגן וציפס מעליי זעתר.מוגש עם יין מבעבע של יקבי רמת הגולן. 

חומרים:
240 גרם טונה אדומה חתוך לקוביות של 1 על 1 ס"מ

מתחת, סלטון המורכב מ:
חצי ראש ג'וליינים של אייסברג
12 עלי אנדיב ג'וליינים
4 חופנים של כרוב אדום ג'וליינים חתוך דק
4 כפות גרגירי רימון
16 עלי פטרוזיליה מופרדים
צרור בצל ירוק (רק החלק הירוק) פרוס לטבעות
תיבול של מלח ושמן זית בטעם אישי

כל זה מתובל בוויניגרט חרדל :
50 גרם דבש
50 גרם חרדל
כפית בצל סגול קצוץ
40 גרם מים
120 גרם שמן
45 גרם חומץ ביין לבן
לערבב הכל ביחד למעט השמן, להוסיף את השמן בזילוף עדין.

לסיום:
גרניש (קישוט) של טורטייה מטוגן וציפס מעליי זעתר.
מוגש עם יין מבעבע של יקבי רמת הגולן. 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר