טרטר טונה אדומה

החומרים לשתי מנותקישוא מאודה פרוס לפרוסות דקות2 כפות מיץ לימון2 כפות שמן זיתמלח גסמעט גבינת פטה מגוררתחופן עלי נענע קצוציםחופן עלי זעתר קצוצים2 כפות בורגול מושרה במים (כשעתיים)עגבניה חלוטה חתוכה לקוביות קטנות100 גרם טונה אדומה טריה חתוכה לקוביות קטנותלקישוט – נבטי צנוניתאופן ההכנהמערבבים יחד את קוביות הטונה, העגבניה, הבורגול, הנענע, הזעתר, כף שמן זית ומיץ הלימון ומטבלים במלח גס לפי הטעם.מסדרים בתוך רינג (טבעת) על כל צלחת שכבת פרוסות קישוא.על פרוסות הקישוא מפזרים מעט גבינת פטה. עורמים את טרטר הטונה בתוך הרינג ומקשטים בנבטי צנונית או עלים ירוקים אחרים. מוסיפים מעל מיץ לימון ושמן זית ומגישים.

החומרים לשתי מנות
קישוא מאודה פרוס לפרוסות דקות
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן זית
מלח גס
מעט גבינת פטה מגוררת
חופן עלי נענע קצוצים
חופן עלי זעתר קצוצים
2 כפות בורגול מושרה במים (כשעתיים)
עגבניה חלוטה חתוכה לקוביות קטנות
100 גרם טונה אדומה טריה חתוכה לקוביות קטנות
לקישוט – נבטי צנונית

אופן ההכנה
מערבבים יחד את קוביות הטונה, העגבניה, הבורגול, הנענע, הזעתר, כף שמן זית ומיץ הלימון ומטבלים במלח גס לפי הטעם.

מסדרים בתוך רינג (טבעת) על כל צלחת שכבת פרוסות קישוא.

על פרוסות הקישוא מפזרים מעט גבינת פטה.

עורמים את טרטר הטונה בתוך הרינג ומקשטים בנבטי צנונית או עלים ירוקים אחרים.

מוסיפים מעל מיץ לימון ושמן זית ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר