טרטר "ילו-טייל" על מצע אבטיח במשרת דבש וסויה לצד ג'לי אבטיח

מצרכים:3 גרם אבקת ג'לטין1 כוס מיץ אבטיח טבעי (לסחוט במסחטת מיצים)½ אבטיח, חתוך לפרוסות בעובי 1 ס"מ רוחב 3 ס"מ ואורך 6 ס"מ 400 גרם פילה "ילו טייל" נקי מעצמות, חתוך לקוביות של 0.5 ס"מ מלח ופלפל שחור1 כף זרעי כוסברהשמן זית2 כפות בזיליקום חתוך לרצועות דקותלמשרה:5 כפות דבש2 כפות סויה1 כף וורצ'סטרשיר1 כף שמן שומשוםלהגשה:עלי בזיליקום שלמיםהוראות הכנה:זורים את הג'לטין על מעט ממיץ האבטיח ומחממים בעדינות עד להמסה מלאה. מאחדים עם יתרת מיצי האבטיח ויוצקים על מגש לצינון. מערבבים את כל מרכיבי המשרה ומוסיפים את האבטיח הפרוס. משרים למשך 10 דקות. במקביל מתבלים את קוביות הדג במלח, פלפל, זרעי כוסברה ,שמן זית ובזיליקום חתוך.מספיגים את האבטיח מעודפי המשרה ומסדרים על כל מלבן אבטיח מעט מטרטר הדג. הגשה:חותכים מנוזל האבטיח הקרוש רצועות מלבניות של 3 ס"מ על 5 ס"מ ומגלגלים עם עלי הבזיליקום הטריים. מניחים על הטרטר ומגישים.ממתכוני ירדן וינטאג' של יקבי רמת הגולן – פסטיבל בינלאומי ליין וגורמה 2007

מצרכים:
3 גרם אבקת ג'לטין
1 כוס מיץ אבטיח טבעי (לסחוט במסחטת מיצים)
½ אבטיח, חתוך לפרוסות בעובי 1 ס"מ רוחב 3 ס"מ ואורך 6 ס"מ
400 גרם פילה "ילו טייל" נקי מעצמות, חתוך לקוביות של 0.5 ס"מ
מלח ופלפל שחור
1 כף זרעי כוסברה
שמן זית
2 כפות בזיליקום חתוך לרצועות דקות

למשרה:
5 כפות דבש
2 כפות סויה
1 כף וורצ'סטרשיר
1 כף שמן שומשום

להגשה:
עלי בזיליקום שלמים

הוראות הכנה:
זורים את הג'לטין על מעט ממיץ האבטיח ומחממים בעדינות עד להמסה מלאה. מאחדים עם יתרת מיצי האבטיח ויוצקים על מגש לצינון.
מערבבים את כל מרכיבי המשרה ומוסיפים את האבטיח הפרוס. משרים למשך 10 דקות. במקביל מתבלים את קוביות הדג במלח, פלפל, זרעי כוסברה ,שמן זית ובזיליקום חתוך.
מספיגים את האבטיח מעודפי המשרה ומסדרים על כל מלבן אבטיח מעט מטרטר הדג.

הגשה:
חותכים מנוזל האבטיח הקרוש רצועות מלבניות של 3 ס"מ על 5 ס"מ ומגלגלים עם עלי הבזיליקום הטריים. מניחים על הטרטר ומגישים.


ממתכוני ירדן וינטאג' של יקבי רמת הגולן – פסטיבל בינלאומי ליין וגורמה 2007

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר