טרטר ילו טייל בעטיפת אבוקדו, קרפצ'יו סלק אדום, צ'ילי, יוזו וזרעי כוסברה

מצרכים ל- 4 מנות:200 גרם פילה ילו טייל נקי מעור ועצמות, חתוך לקוביות של 3 מ"מ2 אבוקדו בשלים (לא מדי) חתוכים לחצאים1 סלק אדום גדול, קלוף ופרוס לפרוסות של 1 מ"מ1 צילי ירוק פרוס דק1 כפית זרעי כוסברה50 מ"ל יוזו או מיץ ליים 100 מ"ל שמן זית מלח יםפלפל שחוראופן ההכנה:מניחים בקערה את פרוסות הסלק.מטפטפים מעט מהיוזו, מלח ושמן זית ומשרים כשעה.מסננים ומספיגים מנוזלים. את חצאי האבוקדו פרוסים דק למניפת פרוסות דקיקה.מקפלים לצורת עיגול, כך שבמרכז נשאר חלל ריק. מברישים במעט יוזו ושמן זית. ברגע ההגשה מתבלים את הדג במלח, צ'ילי, זרעי כוסברה, מעט יוזו ושמן זית. אופן ההגשהףמניחים במרכז צלחת ההגשה את הקרפציו של הסלק, מעל את "רינג" האבוקדו. ממלאים בטרטר הדג ומגישים מייד. ממתכוני עכבר שף 2009

מצרכים ל- 4 מנות:
200 גרם פילה ילו טייל נקי מעור ועצמות, חתוך לקוביות של 3 מ"מ
2 אבוקדו בשלים (לא מדי) חתוכים לחצאים
1 סלק אדום גדול, קלוף ופרוס לפרוסות של 1 מ"מ
1 צילי ירוק פרוס דק
1 כפית זרעי כוסברה
50 מ"ל יוזו או מיץ ליים
100 מ"ל שמן זית
מלח ים
פלפל שחור

אופן ההכנה:
מניחים בקערה את פרוסות הסלק.
מטפטפים מעט מהיוזו, מלח ושמן זית ומשרים כשעה.
מסננים ומספיגים מנוזלים.
את חצאי האבוקדו פרוסים דק למניפת פרוסות דקיקה.
מקפלים לצורת עיגול, כך שבמרכז נשאר חלל ריק.
מברישים במעט יוזו ושמן זית.
ברגע ההגשה מתבלים את הדג במלח, צ'ילי, זרעי כוסברה, מעט יוזו ושמן זית.

אופן ההגשהף
מניחים במרכז צלחת ההגשה את הקרפציו של הסלק, מעל את "רינג" האבוקדו. ממלאים בטרטר הדג ומגישים מייד.

ממתכוני עכבר שף 2009

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר