מצרכים:
קישואים פרוסים דק לאורכם
חצילים פרוסים דק לאורכם
פלפל אדום
אופן ההכנה:
קולים את הירקות בגריל.
מקלפים את הפלפל.
למילוי:
גבינת עזים
גבינת פטה
גבינת ריקוטה
צנוברים קלויים
טימין קצוץ
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מערבבים הכל יחד וטועמים.
לרוטב:
שמנת
שקדים לבנים פרוסים
יין לבן
מלח
פלפל
מעט חמאה
אופן ההכנה:
קולים את השקדים בחמאה.
מוסיפים יין לבן, שמנת, מלח ופלפל.
מסמיכים עד לקבלת הרוטב.
מסעדת כרמים – מושב סגולה. 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (ציר 4). 24:00-09:00 (כל השבוע), טל. 08-8505859