טריו גבינות – קישוא, חציל ופלפל אדום ממולאים בגבינות

מצרכים:קישואים פרוסים דק לאורכםחצילים פרוסים דק לאורכםפלפל אדוםאופן ההכנה:קולים את הירקות בגריל. מקלפים את הפלפל.למילוי:גבינת עזיםגבינת פטהגבינת ריקוטהצנוברים קלוייםטימין קצוץפלפל שחור גרוסאופן ההכנה:מערבבים הכל יחד וטועמים.לרוטב:שמנתשקדים לבנים פרוסיםיין לבן מלחפלפלמעט חמאה אופן ההכנה:קולים את השקדים בחמאה. מוסיפים יין לבן, שמנת, מלח ופלפל.מסמיכים עד לקבלת הרוטב. מסעדת כרמים – מושב סגולה. 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (ציר 4). 24:00-09:00 (כל השבוע), טל. 08-8505859

מצרכים:
קישואים פרוסים דק לאורכם
חצילים פרוסים דק לאורכם
פלפל אדום

אופן ההכנה:
קולים את הירקות בגריל.
מקלפים את הפלפל.

למילוי:
גבינת עזים
גבינת פטה
גבינת ריקוטה
צנוברים קלויים
טימין קצוץ
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
מערבבים הכל יחד וטועמים.

לרוטב:
שמנת
שקדים לבנים פרוסים
יין לבן
מלח
פלפל
מעט חמאה

אופן ההכנה:
קולים את השקדים בחמאה.
מוסיפים יין לבן, שמנת, מלח ופלפל.
מסמיכים עד לקבלת הרוטב.

מסעדת כרמים – מושב סגולה. 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (ציר 4). 24:00-09:00 (כל השבוע), טל. 08-8505859

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר