טרייפל בננה

5 מנות לקרם אנגליז ושוקולד לבן125 מ"ל חלב125 מ"ל שמנת 38 אחוזחצי כוס סוכר5 חלמוניםחצי כפית תמצית וניל125 גרם שוקולד לבן100 גרם חמאה רכהאופן הכנה1) מרתיחים את החלב, השמנת והוניל.2) מערבבים בקערה נפרדת את החלמונים והסוכר.3) יוצקים מהנוזל החם אל תערובת הסוכר והחלמונים ומחזירים לאש ל-2 דקות. לאחר מכן מסננים ומקררים למשך רבע שעה. 4) מוסיפים לקערה שוקולד לבן ולבסוף את החמאה.5) מערבבים הכל ומכניסים לקרור.חומרים לבננות4 בננות חתוכות לפלחים גסים100 גרם סוכר50 גרם חמאה1 כף רום לבןקורט אגוז מוסקטאופן הכנה1) ממיסים את הסוכר לקרמל.2) מוסיפים את החמאה ומערבבים עד להמסה.3) מוסיפים את הבננות, הרום, ומקפיצים כ- 2 דקות. מכבים את האש ומוסיפים את האגוז מוסקט.חומרים לטופי100 גרם סוכר130 מ"ל שמנת מתוקה50 גרם חמאהאופן הכנת טופי1) ממיסים את הסוכר לקרמל.2) מחממים את השמנת ומוסיפים אותה לקרמל.3) מערבבים ומוסיפים את החמאה.4) מקררים.להרכבת המנה1) מסדרים בתחתית הקערה בננות מקורמלות.2) מזליפים מעליהן את הקרם.3) מזליפים על הקרם את הקרם טופי.4) מסדרים שורה נוספת של בננות.5) מסיימים בקרם.6) מקשטים בפירות יער ותפרחת נענע.

5 מנות לקרם אנגליז ושוקולד לבן
125 מ"ל חלב
125 מ"ל שמנת 38 אחוז
חצי כוס סוכר
5 חלמונים
חצי כפית תמצית וניל
125 גרם שוקולד לבן
100 גרם חמאה רכה

אופן הכנה
1) מרתיחים את החלב, השמנת והוניל.

2) מערבבים בקערה נפרדת את החלמונים והסוכר.

3) יוצקים מהנוזל החם אל תערובת הסוכר והחלמונים ומחזירים לאש ל-2 דקות. לאחר מכן מסננים ומקררים למשך רבע שעה.

4) מוסיפים לקערה שוקולד לבן ולבסוף את החמאה.

5) מערבבים הכל ומכניסים לקרור.


חומרים לבננות
4 בננות חתוכות לפלחים גסים
100 גרם סוכר
50 גרם חמאה
1 כף רום לבן
קורט אגוז מוסקט

אופן הכנה
1) ממיסים את הסוכר לקרמל.

2) מוסיפים את החמאה ומערבבים עד להמסה.

3) מוסיפים את הבננות, הרום, ומקפיצים כ- 2 דקות. מכבים את האש ומוסיפים את האגוז מוסקט.

חומרים לטופי
100 גרם סוכר
130 מ"ל שמנת מתוקה
50 גרם חמאה

אופן הכנת טופי
1) ממיסים את הסוכר לקרמל.

2) מחממים את השמנת ומוסיפים אותה לקרמל.

3) מערבבים ומוסיפים את החמאה.

4) מקררים.

להרכבת המנה
1) מסדרים בתחתית הקערה בננות מקורמלות.

2) מזליפים מעליהן את הקרם.

3) מזליפים על הקרם את הקרם טופי.

4) מסדרים שורה נוספת של בננות.

5) מסיימים בקרם.

6) מקשטים בפירות יער ותפרחת נענע.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר