טרין גבינה בעטיפת חצילים ובמילוי פלפלים קלויים

חומרים2 גביעים גבינת סקי 9 אחוז2 חצילים פרוסים לאורך3 פלפלים אדומיםמלח פלפל2 שיני שום כתושותאופן הכנהמעבירים את שתי הגבינות לתוך חיתול בד ומניחים על מסננת לכשעתיים.את הפלפלים קולים בתנור או אש חשופה קולפים ומניחים בצד.את החצילים חותכים לאורכם בעובי של 1/2 ס"מ , מורחים בשמן זית ואפים בתנור חם על נייר אפייה כ-15 דקות.מרפדים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד.מניחים את פרוסות החצילים הקלויות על התחתית והדפנות.בקערה מערבבים את הגבינה והתבלינים ומניחים מחצית מעיסת הגבינה על החצילים, מסדרים את הפלפלים ועליהם שוב מורחים מסה של גבינה. סוגרים את הגבינה עם שאריות החציל, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות.מוציאים מן התבנית פורסים ומגישים בתוספת צנימים ושמן זית.

חומרים
2 גביעים גבינת סקי 9 אחוז
2 חצילים פרוסים לאורך
3 פלפלים אדומים
מלח פלפל
2 שיני שום כתושות

אופן הכנה
מעבירים את שתי הגבינות לתוך חיתול בד ומניחים על מסננת לכשעתיים.

את הפלפלים קולים בתנור או אש חשופה קולפים ומניחים בצד.

את החצילים חותכים לאורכם בעובי של 1/2 ס"מ , מורחים בשמן זית ואפים בתנור חם על נייר אפייה כ-15 דקות.

מרפדים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד.

מניחים את פרוסות החצילים הקלויות על התחתית והדפנות.
בקערה מערבבים את הגבינה והתבלינים ומניחים מחצית מעיסת הגבינה על החצילים, מסדרים את הפלפלים ועליהם שוב מורחים מסה של גבינה. סוגרים את הגבינה עם שאריות החציל, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות.

מוציאים מן התבנית פורסים ומגישים בתוספת צנימים ושמן זית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר