טרין חצילים

חומרים: 3 חצילים בינוניים פרוסים לאורך בעובי כס"מ3 יחידות גלילי "פרומעז" (או גבינת עזים רכה מסוג דומה)2 כפות גדושות גבינת שמנת3 יחידות עגבניות מיובשות (לחות שהושרו במים חמים)5 פלפלים אדומים בינוניים2 תבניות טרין (או 'עוגה אנגלית') אופן ההכנה: מטגנים פרוסות חצילים בשמן עד שהן שחומות משני הצדדים.קולים פלפלים בתנור, מקלפים ומייבשים היטב.במעבד מזון שמים גבינת שמנת, גבינת עזים ועגבניות מיובשות, ומפעילים עד שמתקבל מרקם אחיד הרכבת הטריןףמצפים את התבנית בניילון נצמד בחלק הפנימי, ומשאירים שוליים של הניילון. מניחים את פרוסות החצילים בתבנית כשמחצית מהחציל נותרת בחוץ. על השכבה הראשונה של החצילים מורחים שכבה מתערובת הגבינות – כ- 1 ס"מ.על הגבינה מניחים פרוסות פלפל קלוי, שוב גבינה ועליה סלמון מעושן, גבינה ופלפל קלוי וכן הלאה, עד למילוי התבנית.סוגרים את שולי החצילים שנותרו בחוץ, מקפלים כך שהתבנית "מצופה" מלמעלה בחצילים. עוטפים את התבנית בשולי הניילון הנצמד, ומניחים על הטרין משקולת (1 ק"ג סוכר או מלח עטוף היטב בניילון נצמד). מכניסים למקרר ל- 12 שעות לפחות.הופכים את הטרין על מגש שטוח, ופורסים לפרוסות בעובי כ- 2 ס"מ ומגישים עם לחם טעים.

חומרים:
3 חצילים בינוניים פרוסים לאורך בעובי כס"מ
3 יחידות גלילי "פרומעז" (או גבינת עזים רכה מסוג דומה)
2 כפות גדושות גבינת שמנת
3 יחידות עגבניות מיובשות (לחות שהושרו במים חמים)
5 פלפלים אדומים בינוניים
2 תבניות טרין (או 'עוגה אנגלית')

אופן ההכנה:
מטגנים פרוסות חצילים בשמן עד שהן שחומות משני הצדדים.
קולים פלפלים בתנור, מקלפים ומייבשים היטב.
במעבד מזון שמים גבינת שמנת, גבינת עזים ועגבניות מיובשות, ומפעילים עד שמתקבל מרקם אחיד

הרכבת הטריןף
מצפים את התבנית בניילון נצמד בחלק הפנימי, ומשאירים שוליים של הניילון.
מניחים את פרוסות החצילים בתבנית כשמחצית מהחציל נותרת בחוץ. על השכבה הראשונה של החצילים מורחים שכבה מתערובת הגבינות – כ- 1 ס"מ.
על הגבינה מניחים פרוסות פלפל קלוי, שוב גבינה ועליה סלמון מעושן, גבינה ופלפל קלוי וכן הלאה, עד למילוי התבנית.
סוגרים את שולי החצילים שנותרו בחוץ,
מקפלים כך שהתבנית "מצופה" מלמעלה בחצילים.
עוטפים את התבנית בשולי הניילון הנצמד, ומניחים על הטרין משקולת (1 ק"ג סוכר או מלח עטוף היטב בניילון נצמד).
מכניסים למקרר ל- 12 שעות לפחות.
הופכים את הטרין על מגש שטוח, ופורסים לפרוסות בעובי כ- 2 ס"מ ומגישים עם לחם טעים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר