fbpx

טרין שוקולד ופירות יבשים על מצע פירה בננה

חומרים100 מל' שמנת מתוקה250 גרם שוקולד מריר מומס500 גרם של תערובת פירות יבשים: תותים, שקדים מולבנים, תאנים קצוצים, אגסים.1 בננה חצי לימוןקורט קינמוןמעט סוכרשליש כוס ויסקיאופן הכנהמחממים את השמנת ומוסיפים לה את השוקולד המומס. לתערובת מוסיפים את תערובת הפירות היבשים, ויוצקים הכל לתוך תבנית מלבנית ומכניסים להקפאה.מרסקים על צלחת את הבננה בצורת עיגול וסוחטים את הלימון לטיפות, שאותן יש לטפטף מעל התערובת.יש להוסיף את הסוכר והקינמון. להוציא את הטרין מהמקפיא, ולפרוס פרוסה דקה, אותה יש להניח על מצע הפירה בננה. להגשה: לטפטף מעט וויסקי ולימון, ולקשט בעזרת רצועות בצק פילו מטוגן.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
100 מל' שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד מריר מומס
500 גרם של תערובת פירות יבשים: תותים, שקדים מולבנים, תאנים קצוצים, אגסים.
1 בננה
חצי לימון
קורט קינמון
מעט סוכר
שליש כוס ויסקי

אופן הכנה
מחממים את השמנת ומוסיפים לה את השוקולד המומס.

לתערובת מוסיפים את תערובת הפירות היבשים, ויוצקים הכל לתוך תבנית מלבנית ומכניסים להקפאה.

מרסקים על צלחת את הבננה בצורת עיגול וסוחטים את הלימון לטיפות, שאותן יש לטפטף מעל התערובת.

יש להוסיף את הסוכר והקינמון. להוציא את הטרין מהמקפיא, ולפרוס פרוסה דקה, אותה יש להניח על מצע הפירה בננה.

להגשה: לטפטף מעט וויסקי ולימון, ולקשט בעזרת רצועות בצק פילו מטוגן.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר