טרין שוקולד

 

לכמה מנות/סועדים: 12

חומרים
530 גר’ חמאה
800 גר’ שוקולד
320 גר’ חלמונים
480 גרם’ חלבונים
108 גר’ סוכר


אופן ההכנה
1. ממיסים שוקולד וחמאה על בן מרי.

2. מוספים את החלמונים למסה של השוקולד והחמאה בהדרגה ומערבבים.

3. מקציפים את החלבונים ומוספים סוכר בהדרגה עד לקבלת קצפת יציבה.

4. מקפלים את החלבונים המוקצפים לתוך השוקולד בהדרגה.

5. יוצקים לתוך תבניות אישיות ומקפיאים ל- 24 שעות.

6. לבחירתכם ניתן להוסיף אגוזים, גרידת תפוז, פיסטוק בקרמל.

7. יש להוציא שעתיים לפני ההגשה.

מעריב גורמה חורף 2006″ – מתכון










היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה